aygun Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Scuzele mele ca postez aici insa am un telefon ca cel din titlu si trebuie sa il pun unei persoane in varsta intr-o zona unde nu a ajuns fix-ul. Am gasit la cineva acest telefon ce nu il foloseste de multa vreme insa e codat pe Orange .Am o cartela de cosmote prepay si as vrea sa o dau batranei. Are vreo 80 de ani si nu se prea descurca cu mobilele astea mici . Ca tot am acest fix cu cartela de mobil ma ajuta careva sa il deblochez astfel incat sa pot folosi cartela de Cosmote. Mai multe rude avem telefoane pe Cosmote si minute garla , astfel incat putem verifica persoana mai des si o putem tine de vorba mai multa vreme ca sa ii treaca timpul.Multumiri anticipate .PS: Daca nu se pot da instructiuni pe main rog pe privat . Link to comment
popa ionut Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 ca idee cum se face,dar eu zic ca mergeti cu el la decodat mai bine http://forum.gsmhosting.com/vbb/f272/vo ... s-1413322/ Link to comment
Recommended Posts