nicuschiopu Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 toate comenzile functioneaza totul in regula dar a disparut culorile este alb-negru reglajul de culori a ramas la nivelul la care a fost setat am dat cautare reglaj norme culori si nimic tot alb negru daca a mai intalmit cineva asa defect va rog ceva solutii va multumesc. Link to comment
ROBEERT Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Seara buna. Ca sa va dam o solutie, dati-ne si noua niste date mai in detaliu ( cu ce integrate este echipat, sasiu, etc ). Multumesc pentru intelegere. Link to comment
cianyika Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Cred ca este sasiu vestel dar asteptam detaliile. Link to comment
ROBEERT Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Da, posibil Quartz defect, ( daca este ce banui, este de ordinul 20 mega, sau chiar mai mare ). M-am lovit de un LCD care se observa ca asazisa parte de oscilator din decodorul de culoare oscila pe o frecventa total diferita. Apareau niste dungulite colorate. Am gasit foarte greu quartz de asemenea frecventa la un coleg si acesta S.H. de pe o placa oarecare. Dupa inlocuirea acestuia, totul a fost OK. Link to comment
Recommended Posts