validae Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Va rog sa-mi dati o idee, pe unde se deblocheaza clemele de prindere la acest RadioCD model Ford CD6000 ? Eu am incercat in patru puncte deasupra colturilor cu niste lamele de tabla scoase din carcase PC, dar nu am reusit. Am un coleg care a bagat doua CD-uri unul peste altul in el si trebuie scos din bord ca sa-l demontez si nu as vrea sa-i zgarii bordul.Scuze pentru imaginea proasta dar am facut poza dimineata pe intuneric cu telefonul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 In cele 4 colturi sunt 4 fante acolo se introduc cheite speciale si iese usor.Daca a fost fortat de cineva fara chei merge extrem de greu scosul.KLUCZ-65.240 Asa e modelul ceheitelor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marianx Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Se folosesc tablitele din imagine: sau ceva facut asemanator care intra in fantele mici de sus (deasupra butoanelor CD si AM/FM) si jos (sub FADE/BAL si Telefon) sau asa: wZw2TtF3ca0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 M-am prins ca se introduc niste lamele extractoare acolo, dar nu am idee ce forma ar avea, am incercat cu capacelele din spate de la carcasa PC combinat cu o surubelnita pe margini dar nu vrea si pace :sparge:Dupa ce am vazut video de mai sus, m-am dumirit cum se deblocheaza, mersi de informatii icon_jook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts