validae Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Va rog sa-mi dati o idee, pe unde se deblocheaza clemele de prindere la acest RadioCD model Ford CD6000 ? Eu am incercat in patru puncte deasupra colturilor cu niste lamele de tabla scoase din carcase PC, dar nu am reusit. Am un coleg care a bagat doua CD-uri unul peste altul in el si trebuie scos din bord ca sa-l demontez si nu as vrea sa-i zgarii bordul.Scuze pentru imaginea proasta dar am facut poza dimineata pe intuneric cu telefonul. Link to comment
dan cod Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 In cele 4 colturi sunt 4 fante acolo se introduc cheite speciale si iese usor.Daca a fost fortat de cineva fara chei merge extrem de greu scosul.KLUCZ-65.240 Asa e modelul ceheitelor. Link to comment
marianx Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Se folosesc tablitele din imagine: sau ceva facut asemanator care intra in fantele mici de sus (deasupra butoanelor CD si AM/FM) si jos (sub FADE/BAL si Telefon) sau asa: wZw2TtF3ca0 Link to comment
validae Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 M-am prins ca se introduc niste lamele extractoare acolo, dar nu am idee ce forma ar avea, am incercat cu capacelele din spate de la carcasa PC combinat cu o surubelnita pe margini dar nu vrea si pace :sparge:Dupa ce am vazut video de mai sus, m-am dumirit cum se deblocheaza, mersi de informatii icon_jook Link to comment
Recommended Posts