Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvd disc error


Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Daca s-ar gasi lasere cu 10 lei, ar merita schimbat pe loc.Altfel stand lucrurile, curata lentila externa cu betisor de urechi inmuiat in alcool pur, sufla cu aer comprimat pe langa lentila si prin orice gaurica de la capul de citire si mai incearca o data.Vezi ca s-a mai discutat si-n alte postari despre asta.

Link to comment

Verifica existenta spotului laser cu o hartie alba in fata lentilei.Daca exista, se poate incerca focalizarea din trimerul (trimerii, ca sunt doi- unul pt.CD si unul pt. DVD) de pe spatele capului de citire.Vezi ca este o procedura anevoioasa, trebuie notata pozitia trimerilor si miscat usor fiecare in stanga sau dreapta si verificata functionarea, se repeta operatia de zeci de ori fiindca se lucreaza in orb fara aparatura specializata de test.Uneori am reusit prin ajustarea trimerilor sa aliniez laserul, dar in putine cazuri.Procedura are succes mai mult la CD-uri vechi tip track, la DVD e mult mai greu, precizia e mult mai mare.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines