Guest tudorcristian80 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Va salut! Am procurat un tub cinescop nefolosit pentru batranul tv sport din dotare si l-am montat. Necazul e ca... nu functioneaza, aparand descarcari atat in interiorul gatului tubului, cat si pe eclatorii de pe soclu. Revenind la tubul vechi, totul functioneaza ok.Aveti idee ce este in neregula? Aparent tubul, dar, e "nou", fabricat in Romania in 1988 si niciodata montat pana azi...Cu stima,Cristian.Ps. Poate trebuia sa fi postat la Depanari..., dar totusi e vorba de o piesa de muzeu Link to comment
petru_f Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 A prins aer,e devidat.mai concret e spart. Link to comment
Guest Demolay Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Daca nu are o fisura vizibila la nivelul gatului, probabil e doar gazat, ar trebui incercata alimentarea doar a filamentului pentru 2-3 ore, poate getter-ul din tub va absorbi gazele existente. Link to comment
Guest tudorcristian80 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Va multumesc pentru raspunsuri! N-am identificat fisura, insa nici lasat cateva ore cu filamentul alimentat n-a dat roade, deci e "kaputt" :( Link to comment
goguboeru Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Iti dau eu un sport caruia ii lipseste doar traful. Absolut gratis.Vino doar sa il iei. Link to comment
Recommended Posts