Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topic dedicat exclusiv pentodei GU50


Guest viobio

Recommended Posts

Deschid acest topic pentru cei care doresc sa discute exclusiv despre tubul GU50

Aici pot fi atasate toate topicele deschise despre acest tub,inclusiv acest topic viewtopic.php?f=28&t=150765 ,eu consider ca este o treaba buna,totul o sa fie concentrat intr-un singur loc.

Propun si o schema pt inceperea unei discutii http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbr ... gu50se.htm

viewtopic.php?f=28&t=156189

Link to comment

...Aici pot fi atasate toate topicele deschise despre acest tub,inclusiv acest topic viewtopic.php?f=28&t=150765 ,eu consider ca este o treaba buna,totul o sa fie concentrat intr-un singur loc....

Ca idee ar fi bine structurarea subiectelor dar nu la modul de a aglomera toate subiectele cu GU50 intr-un singur topic, sau toate subiectele cu 6C33C intr-un singur topic sau 6P3S sau ...Nu o se mai inteleaga nimic.Mult mai bine ar fi sa sa face o pagina linga cele stick in care sa se puna liste cu subiectele asemanatoare. De exemplu o lista cu toate subiectele cu GU50, alta cu EL84 etc.Ar mai merge o lista cu amplificatoare SE iar alta cu amplificatoare PP.Mai merg si alte criterii, puteti veni cu propuneri.Un topic se poate regasi in mai multe liste. De exemplu un SE cu EL84 poate fi si in lista cu ampuri EL84 dar si in lista cu amplificatoarele SE.Practic subiectele nu vor fi dublate si nici nu va ocupa mai mult spatiu. Vor fi doar link-uri spre subiectele respective.
Link to comment

Evident ca nu s-ar mai intelege nimic .

Totul porneste de la faptul ca unii sunt deranjati de succesul absolut incredibil pe care il are GU50 , acesta minunata lampa , si acest lucru le inegreste vederea si le ia mintile celor care sunt deranjati ca este prea ieftina si nu pot face invarteli dupa cum doresc sau cine poate stii din ce alte motive ascunse .

Invit pe oricine are ceva de spus despre GU50 sa-si deschida un subiect nou , care sa-l reprezinte .

Nu poti amesteca amplificatorul cu GU50 PP al lui @alex mm la gramada cu amplificatorul SE pentru teste al lui @ Popa Marius sau cu amplificatorul SE al lui Vaska2222 , ori cel al lui Matropower etc .

O asemenea confuzie in gandirea unora ii reprezinta , si de aceea a fost inventat acest subiect numit " Topic dedicat exclusiv pentodei GU50 " , deschis de un adversar declarat al oricarei aplicatii audio in care se foloseste GU50 .

Daca ar fi fost deschis de un constructor care are in palmaresul sau rezultate notabile in care se foloseste GU50 as fi inteles , dar asa ...

Va las pe voi sa trageti concluzii despre aceasta " diversiune " .

Invit pe fiecare sa procedeze cum doreste :

- sa deschida fiecare constructor un subiect in care sa-si prezinte amplificatorul propriu cu GU50 .

- sa isi prezinte amplificatorul in subiectul deschis de un user care uraste GU50 :) .

- sa comenteze idei , opinii , pareri in subiectele deja traditionale in care se discuta despre amplificatoarele cu GU50 .

 

Probabil ca in acest subiect vor mai interveni doar " fanii " lui Viobio , ca raspuns la provocarea lansata in inceputul subiectului .

Asta e viata in Romania , unii cred ca e bine sa copieze politica de Dambovita ( miciuni , provocari , razboaie intre palate etc ) .

Noroc ca lamparii nu sunt asa prosti cum ii cred unii ...

De aia toata lumea buna studiaza GU50 , dar nu numai .

Cand vine x ( inca presedinte ) si spune : nu iesiti la referendum bla bla bla ... poporul l-a ascultat , dar a procedat fiecare cum a dorit .

Nu uitati : visul american de prosperitate se bazeaza exclusiv pe indobitocirea si exploatarea restului populatiei americane , de o incultura si naivitate incredibila .

De fapt chiar de aia este tinuta in ignoranta , ca sa poata fi " aburita " , sa poata contribui " benevol " la implinirea visului american de prosperitate doar in folosul unor anumiti indivizi .

Puneti mana pe carte , altfel vine un smecher care va va suci mintile cu cabluri unse cu ulei de sarpe , boxe unse cu ulei de sarpe , va va vinde derulatoare si demagnetizatoare de CD-uri sau gunoaie chinezesti audiofile :) ca fiind cele mai bune de pe pamant .

Aveti incredere doar in voi , sa nu credeti in nimic din ceea ce ascultati pe la colturi in gura unor " experti " , puneti mana , invatati si ulterior faceti cum va taie capul ...

Nu este interzis ( ba chiar e recomandat ca o metoda didactica foarte performanta ) sa folositi " copy paste " , tot asa ati procedat incepand cu clasa I-a , cand ati copiat literele din abecedar ( ma refer la cei care au fost pe la scoala :) ) si uite ca v-a folosit , ati invatat sa scrieti si sa cititi .

Evident , despre GU50 :) .

Folositi-va muschiul cenusiu .

Este singul sfat pe care mi-l permit sa vi-l ofer .

Nu raspundeti provocarilor .

Nu se justifica .

Nu mor caii cand vor cainii , cainii latra ursul trece , nu trebuie sa stie magarul de unde beau oile apa , apa trece pietrele raman etc .

Intelepciunea populara este plina de asemenea citate cu talc .

Fiecare intelege ce vrea .

 

Va urez auditii placute si succes in constructii audio de inalta calitate cu pentoda GU50 .

Link to comment

... succesul absolut incredibil pe care il are GU50 , acesta minunata lampa ...

Se pare ca lucrurile iau o turnura nebanuita nu demult in favoarea lui GU50.Dupa succesul national, urmeaza succesul mondial.
:ras: toți marii producatori de ampurile au trecut pe GU50,tubul se coteaza pe bursa!
Link to comment

E binevenit subiectul macar pentru discutii teoretice si relaxare. :aplauze Eu am donat lampile mele GU50 unui tinar care nu activeaza pe forumul asta si e curios de o metoda simpla si eficienta de imperechere a lor, el va construi un amplificaor in pp cu negativarea automata.Poate stie cineva, orice idee e binevenita.

Link to comment

Recunosc ca imi place mult cum arata, cam a tank nemtesc, dar nu am ascultat niciodata ceva ( un PP ) cu GU 50.Inclusiv pasiunea exclusiva pentru lampi, a aparut ca urmare a unei donatii de 5*GU 50.Cunoscatorii spun ca sunetul obtinut seamana mai degraba cu cel al semiconductoarelor, dar singurul motiv pentru care nu am facut un amplificator cu GU 50 sunt transformatoarele, sau altfel spus, investitia necesara in transformatoare de calitate.

Link to comment

Inca un mare UP de la mine pentru acest subiect uimitor :) pe tema lui GU50 .

Anecdota.......stiti ce rezulta dupa imperecherea a 2 tuburi GU50.....!?? raspuns: logic ,3 tuburi GU50 ,spre disperarea celor care o urasc :ras:

Anecdota .......stiti ce rezulta dupa imperecherea unei " regine " EL34 cu " imparatul " GU50 ....!? raspuns: logic , tot 3 tuburi GU50 ,spre disperarea celor care o urasc :ras:
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines