Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare HiFi - Epoca de Aur- idei pentru carcase DIY


Recommended Posts

Invit pe orice user ( chiar pe toti :) ) sa ataseze imagini ce pot oferi o sursa de inspiratie pentru constructiile DIY .

Evident , imaginile pot / vor reprezenta si o mica lectie de istorie tehnica , cu siguranta vor fi destui useri care habar nu aveau ce " scule " au fost realizate in anii de aur ai epocii HiFi cu lampi .

Sper ca acest subiect sa devina " lipicios " cu sprijinul administratorului sau moderatorilor acestei sectiuni si improspatat periodic cu " noutati " din vechime ( !!! ) de catre orice user interesat de amplificatoare HiFi cu lampi .

Propun totusi cateva restrictii :

- imaginile sa fie atasate DOAR folosind servere specializare de host gen TINYPIC , POSTIMAGE etc , fiind total exclus ca imaginile ce vor fi atasate de Dvoastra sa incarce nejustificat serverul unde este gazduit ELFORUM !

- imaginile sa fie reprezentative DOAR pentru amplificatoare , preamplificatoare cu lampi destinate auditie casnice HiFI ;

amplificatoarele pentru instrumente muzicale nu fac obiectul acestui subiect , ca urmare doritorii de imagini cu asemenea aparate sunt invitati respectuos sa deschida un subiect separat pe aceasta tema .

- imaginile sa fie selectionate dupa criterii de calitate cat mai mare a detaliilor , va rog sa nu atasati imagini cu orice gunoi gasit pe net .

Lista va ramane deschisa , in timp va puteti aduce propria contributie la acest mini regulament , in speranta ca vizualizarea acestor imagini va va face placere si poate oferi o sursa de idei pentru constructii DIY .

Link to comment
  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ca sa priceapa tot poporul :) :

Elforum este un mediu public virtual , fiind totusi o proprietate privata a Dnului @Vasile .

Toate costurile ce asigura existenta si intretinerea acestui mediu virtual in care se desfasoara discutiile noastre sunt platite de Domnia sa , fara obligatii din partea userilor ( inscrisi sau neinscrisi ) fara a percepe taxe sau cotizatii financiare sub nicio forma , fiind o actiune benevola a Domniei sale , un serviciu public in sprijinul tuturor .

Aproape sigur nici in viitor nu se vor percepe taxe :) .

Totusi , pentru a putea exista ( !!! ) acest mediu virtual are nevoie de un spatiu hardware pe un server gazda .

Acel spatiu hardware are costuri ( investitie , consum de energie , costuri de administrare etc ) si unul dintre parametrii care conteaza este dimensiunea forumului in ( Terrabiti ) , dependenta direct de dimensiunea textelor discutiilor si a mesajelor private ( oarecum mica ) dar in principal de dimensiunea atasamentelor .

Pentru a limita anumite abuzuri sau a reduce informatia redundanta , pentru mentinerea unei viteze acceptabile de navigare pe forum soft-ul forumului are setari de limitare a dimensiunii atasamentelor .

Deja este simplu de priceput , cu cat exista mai multa informatie atasata pe forum , cu atat gazduirea forumului va costa mai mult .

Nimeni ( dintre Dvoastra ) nu va baga mana in buzunar , dar nu va costa nimic ca la fiecare vizita sa dati un clik pe banner-ul sponsorilor forumului ( singurii care contribuie la plata costurilor de intretinere alaturi de @Vasile ) si sa postati atasamentele pe servere de gazduire moka , urmand ca link-urile de acces catre imagini sa le postati pe forum , inserate in textul Dvoastra .

De preferat este sa folositi servere serioase , gen http://www.postimage.com pentru ca imaginile sa nu dispara dupa un oarecare timp in care nu exista un anume numar de vizite ( gen gunoiul pervers de http://www.tinypic.com ) .

In acest fel contribuiti la usurarea efortului facut de @Vasile , care ne-a pus la dispozitie acest forum .

Asa ca recomand tuturor userilor care inteleg sensul celor de mai sus sa faca macar un clik pe banner-ul sponsorilor si sa posteze imagini sau documente pe servere de gazduire .

Daca chiar aveti ceva deosebit de important de prezentat , este evident ca puteti folosi functia de atasare a documentelor pe forum .

Dvoastra decideti .

Eu pot doar sa va recomand .

Link to comment

Probabil ca este evident ca nu veti primi niciodata raspuns :rade: , deoarece acest subiect se ocupa cu altceva , nu cu analize economice , prospectarea zonelor nisa si impactul acestora asupra afacerilor prin intermediul internet-ului implicand studii de fezabilitate , caiete de sarcini si licitatii publice cu strigare :) sau solicitari gen " raspundem ascultatorilor fideli " , parafrazand glumele cu Radio Erevan etc...Ar trebui sa va faceti un blog :) , pentru ca talent literar aveti , asta e clar .Il voi citi cu siguranta !Sper ca stiti de gluma .

Link to comment

Adevarate opere de arta.Pentru asa ceva, trebuie un buget cam maricel si multa pasiune.Felicitari domnule Victor pentru initiativa. Avem printre noi un coleg(stiti cu siguranta despre cine e vorba) care, chiar realizeaza bijuterii ca cele prezentate.Felicitari tuturor celor care au readus la viata tubul electronic,care la un moment dat, parea ca a pierdut cursa cu semiconductorii.

Link to comment

Modificarea unei linii audio Toshiba (la cererea clientului) ,transformarea

amplifului din integrate in final cu tuburi (2 x 807 si 2 x ecc83)

Sper ca Mr. Victor sa nu se supere daca am gresit postand aici!

Ampliful a fost ,,barbierit ,,total in interior pentru a face loc trafurilor de iesire , retea ,filtre etc...

Clientul a tinut mortis la acometrele lui ,,,care, la drept vorbind arata bine.

 

 

http://i42.tinypic.com/6pm5oy.jpg

http://i42.tinypic.com/ibvtb6.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines