emy_dx Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Va salut. Am primit acest amplificator fara modulul de preamplificare si sursa stabilizata.Am dat jos schema dar nu prea inteleg cum functioneaza. Si piesele costa destul de mult daca ar fi sa fac modulul original. Poate ma lamureste si pe mine cineva ce ar trebui sa pun in locul lui sau daca mai merita sa-mi bat capul cu el. Sau macar o poza cu fata spate la pcb si incercam sa fac dupa el cablajul. Pun link cu poza si schema. Va multumesc http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... A9711.html Link to comment
laur_77 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Pare a contine etajele de mica putere din amplificator+ reactia servo+ stabilizare alimentare A.O. din dc servo.O provocare este sa-i refaci schema , si mai si ar fi sa-i adaptezi o intrare echivalenta sau cine stie poate total simetrica.. Link to comment
emy_dx Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Si o poza cu modulul in cauza. Stie cineva de unde pot sa cumpar din Romania 2SK389? Link to comment
tepesa Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Mai bine faci alt final cu o schema simetrica in locul celei originale folosind trz finali prefinali si ce mai recuperezi din ea. Ar fi foarte dificil s-o clonezi si nu merita. Link to comment
Recommended Posts