Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda pt.TV VORTEX

todorovicm

Recommended Posts

Salut.Am o mare rugaminte la voi.A-si dori sa cumpar o telecomanda pt.TV VORTEX (model mai vechi cu tub cinescop)pt. o batrana de 73 de ani si care detine un asemenea televizor.Sincer imi este mila de ea,deoarece vechea telecomanda nu mai functioneaza si ea nu poate urmari decat un post sau doua de tv...multumesc... :cadou

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• todorovicm

5

• iuliantv

2

• dan cod

1

• modoran

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut.Am o mare rugaminte la voi.A-si dori sa cumpar o telecomanda pt.TV VORTEX (model mai vechi cu tub cinescop)pt. o batrana de 73 de ani si care detine un asemenea televizor.Sincer imi este mila de ea,deoarece vechea telecomanda nu mai functioneaza si ea nu poate urmari decat un post sau doua de tv...multumesc... :cadou[/ vorba colegului nostru dan,model ceva,este trecut pe spatele tv ului pe capac,o mare eticheta,dar totusi daca are telecomanda veche,o pute ti lua dupa dv la magazin,sau da ti o cautare pe canton sau telecomenzi.shop si comanda ti o

Buna seara.Iuliantb multumesc pt.raspuns.M-ai provocat putin si am sa-ti relatez o mica istorioara:Am cautat pe net, un magazin online.Am gasit Telecomenzi-Shop(firma Decibel SRL,str.Traian 5 din Tecuci),care la solicitarea mea de a trimite o telecomanda pt.TV VORTEX,mi-au trimis una(cam pe data de 10.10.2013),care nu era compatibila cu tv-ul.Tot ei mi-au spus ca sa le trimit atat telecomanda trimisa de ei dar si cea veche si stricata.Pana in prezent, nu au dat nici un "semn de viata".Azi i-am amenintat, ca ma voi adresa OJPC-ului,deoarece detin documente(mi-am copiat garantia trimisa de ei,chitantele de la Posta Romana)compromitatoare...Eu de aceea m-am adresat voua, acum dupa ce m-am"oparit".Adevarul e ,ca am mai solicitat posibilitatea obtinerii unei telecomenzi pt.un TV UNITED si a fost ok.Am vrut si vreau sa fac un bine si am ajuns la concluzia ca"facerea de bine e durere de masele"...Uitasem sa mentionez ca pe site-ul respectiv,pe telecomanda era trecut VORTEX si era mentionat ca e compatibil cu toate tv de acest gen.Ce mi-au trimis ei nu mai avea nimic trecut pe ea... :jytuiyu

Buna seara.Iuliantb multumesc pt.raspuns.M-ai provocat putin si am sa-ti relatez o mica istorioara:Am cautat pe net, un magazin online.Am gasit Telecomenzi-Shop(firma Decibel SRL,str.Traian 5 din Tecuci),care la solicitarea mea de a trimite o telecomanda pt.TV VORTEX,mi-au trimis una(cam pe data de 10.10.2013),care nu era compatibila cu tv-ul.Tot ei mi-au spus ca sa le trimit atat telecomanda trimisa de ei dar si cea veche si stricata.Pana in prezent, nu au dat nici un "semn de viata".Azi i-am amenintat, ca ma voi adresa OJPC-ului,deoarece detin documente(mi-am copiat garantia trimisa de ei,chitantele de la Posta Romana)compromitatoare...Eu de aceea m-am adresat voua, acum dupa ce m-am"oparit".Adevarul e ,ca am mai solicitat posibilitatea obtinerii unei telecomenzi pt.un TV UNITED si a fost ok.Am vrut si vreau sa fac un bine si am ajuns la concluzia ca"facerea de bine e durere de masele"...Uitasem sa mentionez ca pe site-ul respectiv,pe telecomanda era trecut VORTEX si era mentionat ca e compatibil cu toate tv de acest gen.Ce mi-au trimis ei nu mai avea nimic trecut pe ea... :jytuiyu

nu stiu ce s-a v-a spun eu,doar de pe la canton a-m comandat,si doar ceva sigur,si nu multe,pe la mine la bacau sant cel putin 4 magazine in care pot gasi telecomanda dorita,cat despre nepotrivirea telecomenzilor,eu a s da vina pe vina producatorilor de tv made in china(si nu numai) ce produc tv uri cu ce au,spre ex Au aceeasi carcasa chiar si eticheta,dar pe dinauntru chassie diferite,sau acelasi chassis dar alt procesor si alta telecomanda,a 2 problema sant telecomenzile ce vin deja defecte, la unele e deajuns sa schimbi quartul si merg(asta daca e noroc si au asa ceva ) ex telecomenzile beko artic ce vin din china ,vin cu quart 455 si nu merg nici de o culoare la tv chiar daca sant identice cu originalul,se schimba quartul cu 429 si merg,la fel tatung etc

Salut.Azi dimineata am primit totusi raspuns la"amenintarile mele", facute catre Firma Telecomenzi-Shop http://i.imgur.com/WOvQJXt.png .Sunt sigur ca tipul de tv VORTEX, pe care il are batrana nici nu se mai fabrica.Am cautat si telecomanda universala,dar nu am gasit pe lista lor nici o mentiune de tv VORTEX.Iuliantv imi cer scuze ca ti-am scris numele gresit.Daca totusi cu Telecomenzi-Shop nu ii dau"de capat",poti cumva sa ma ajuti.M-am gandit la ideea sa ma uit in spate la tv si sa citesc"totul"ce este mentionat.Imi spui o adresa de a ta si iti trimit la nevoie si telecomanda veche si bani->asta in cazul in care cei de la Telecomenzi -Shop nu ma rezolva...Eu nu prea sunt in domeniu ,dar totusi iti multumesc ca mi-ai raspuns.Sunt sigur ca TV-ul este o"chinezarie",dar vroiam si eu sa fac o mica fapta de voluntariat :cry: (o mai ajut pe batrana cu multe altele) si...

Desfaceti tv-ul si postati aici ce procesor are (inclusiv terminatia), sigur unul din colegi o sa va spuna exact ce tip de telecomanda se potriveste.

daca vreti sa fiti ajutat , atunci postati DOAR ceea ce este important , dupa cum urmeaza...1-- marca si modelul aparatului . dvs ati postat numai marca ,anume vortex . postati si modelul , ce e asa de complicat...?2-- daca mai aveti telecomanda originala , atunci postati o poza cu telecomanda .3-- eventual postati si tot ceea ce scrie pe integratul din telecomanda .4-- daca modelul nu e scris deloc pe spate , sau eticheta lipseste si nici telecomanda nu mai exista deloc , abia atunci se desface aparatul si se citeste procesorul complet .

Salut.Multumesc mult pt.raspunsuri.Acum sunt in "stand by".Vreau sa vad ce imi vor trimite cei de la"Telecomenzi-Shop"->Mi-au comunicat, ca imi trimit telecomanda veche a tv-ului dar si o "alta"de a lor(Sigur si banii pe care i-am dat lor,e o suma mic,de 30 lei,dar de ce sa ma duca in eroare si sa ma insele).Misuraelectronic ,daca nu rezolv nimic cu cei de la "Telecomenzi-Shop",am sa revin si voi urma"sfaturile"tale pas cu pas.Claudiu68 crezi ca telecomanda"oferita de tine"pe forum,e compatibila cu TV VORTEX...Oricum va multumesc mult deocamdata si revin cu noutati.Cu stima Aurel... :aplauze