yo9hnf Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Exista doritori pentru un curs si/sau seminar BASCOM AVR , in engleza, in principiu desfasurat la Universitatea Politehnica din Bucuresti ? Cursul va fi decat gazduit de UPB deci este destinat oricui doreste sa invete Bascom AVR. Link to comment
costi002 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Cand se tin, cat costa si cat dureaza? Link to comment
yo9hnf Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Inca nu este stabilit nimic deoarece nu stiu daca exista doritori pentru asa ceva.Intai as vrea sa stiu cam ce numar de oameni s-ar inscrie la un asa eveniment, si pe urma de abia pot trece la fapte. Link to comment
vasile eugen Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Pacat ca este asa distanta si mie imi placea. :cry: Link to comment
binox Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Pai ca sa vezi daca ai avea doritori trebuie sa stabilesti macar un pret orientativ pt ca numarul de doritori depinde in foarte mare masura si de pret. Link to comment
yo9hnf Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 Ok. Atunci daca ar costa 20 lei, cati s-ar inscrie ? Cred ca o sa pice aceasta treaba (ca de...era un lucru bun) din cauza ignorantei. Link to comment
Liviu M Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Nu ma intereseaza cursul, nu lucrez nici cu basic nici cu avr-uri, dar... din cauza ignorantei. Pai ajuta-ne sa nu mai fim ignoranti! N-ai zis nimic de durata si format, cine-l tine si, da, e important, cat costa, dar astepti inscrieri. Parerea mea, desigur. PS "Decat" se foloseste doar (nu se foloseste decat) la forme negative; la forme pozitive se foloseste "doar" : Cursul nu va fi decat gazduit de UPB sau Cursul va fi doar gazduit de UPB Link to comment
yo9hnf Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 Multumesc pentru corectia facuta Liviu M ! Imi cer scuze! Eu in momentul de fata nu am nicio informatie concreta despre curs/seminar. Nu am mai organizat asa ceva si nici nu am mai participat la organizarea unui astfel de eveniment. Evenimentul (curs decat cu lalaiala nu prea are rost sa fie...asa ca varianta de seminar in care cei prezenti sa lucreze pe o platforma de dezvoltare mi se pare mult mai ok) il va avea ca "lector" pe Jurij Mikeln , adica nenea de aici : http://www.svet-el.si/english/index.php/home/49-foreword Pe mine m-ar fi interesat intai sa aflu cam cati doritori pentru un astfel de eveniment ar exista, indiferent de conditiile legate de numarul de ore sau pret. Durata cursului in principiu poate fi ori de o zi (8 ore de seminar), ori de doua zile (o zi curs, o zi seminar). Pretul nu l-am discutat cu cel care ar sustine evenimentul si consider ca nu este important la ora aceasta, mai ales in ideea in care de pe 6 nov. pana acum NU A ZIS NIMENI CA AR DORI ASA CEVA. Link to comment
Liviu M Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 asa ca varianta de seminar in care cei prezenti sa lucreze pe o platforma de dezvoltare mi se pare mult mai ok) il va avea ca "lector" pe Jurij Mikeln... Durata cursului in principiu poate fi ori de o zi (8 ore de seminar), ori de doua zile (o zi curs, o zi seminar).OK, de-acum nu se mai poate spune ca nu ai dat (si) informatii. Mie anuntul mi se pare OK acum. Cum spuneam nu sunt interesat de curs (alt procesor, alt limbaj, prea departe), asa ca ma retrag... Link to comment
Stefan Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 In zilele noastre astfel de cursuri se pot face online, exista tot suportul necesar inclusiv plata. Astfel daca exista un doritor din Arad sau Iasi sa nu strabata jumatate de tara la costuri deloc neglijabile pentru un curs de cateva ore. Link to comment
Recommended Posts