profimex Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Buna ziua am si eu o mica intrebare am un casetofon original de pe un ford focus model :5000NE cu caseta problema lui initiala era ca nu prinde posture radio . Am schimbat tunnerul fm de la alt casetofon ford acum prinde posture dar nu am sonor pe radio .Mentionez ca pe caseta am sono... Care poate fi problema ? Multumesc. Link to comment
surubarila Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Sanatate permanenta!Asa arata? Link to comment
dan cod Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Ai stricat trasee cand ai schimbat tunerul sau ai nimerit tot un tuner defect.e tipic la ele sa se strice tunerul adica procesorul din tuner. Link to comment
profimex Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Sanatate permanenta!Asa arata?da asa arata Link to comment
profimex Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Ai stricat trasee cand ai schimbat tunerul sau ai nimerit tot un tuner defect.e tipic la ele sa se strice tunerul adica procesorul din tuner.tunerul de la care l`am schimbat este functional deoarece l`am testat inainte cat despre trasee o sa verific inca odata problema aceasta o avea si inainte sa schimb tunerul vechi doar ca nu prindea posture nu se auzea nici vajaitul Acela pe radio , cu acesta nou prinde posture dar nu am sonor Link to comment
surubarila Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Am pus o schema de Visteon 6000(e radio-cd).Poate ajuta. Link to comment
BUGHIU Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Ai stricat trasee cand ai schimbat tunerul sau ai nimerit tot un tuner defect.e tipic la ele sa se strice tunerul adica procesorul din tuner.tunerul de la care l`am schimbat este functional deoarece l`am testat inainte cat despre trasee o sa verific inca odata problema aceasta o avea si inainte sa schimb tunerul vechi doar ca nu prindea posture nu se auzea nici vajaitul Acela pe radio , cu acesta nou prinde posture dar nu am sonor...adica la o cautare automata se opreste pe un post ...dar nu se aude nimic?!?!Urmati traseul AF din tuner pana la partea comuna audio (cas/radio) sa vedeti ce si cum?!?! Link to comment
profimex Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 tunerul de la care l`am schimbat este functional deoarece l`am testat inainte cat despre trasee o sa verific inca odata problema aceasta o avea si inainte sa schimb tunerul vechi doar ca nu prindea posture nu se auzea nici vajaitul Acela pe radio , cu acesta nou prinde posture dar nu am sonor...adica la o cautare automata se opreste pe un post ...dar nu se aude nimic?!?!Urmati traseul AF din tuner pana la partea comuna audio (cas/radio) sa vedeti ce si cum?!?!da exact cu tunerul schimbat se opreste pe post si nu se aude iar cu cel vechi nici nu se auzea nici nu se opera pe post o sa verific traseul Link to comment
profimex Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 Multumesc foarte frumos pt. raspunsuri si ajutor dupa ce am verificat cu , casca de unde pleaca semnalul din selector si am urmarit traseul sa dovedit a fi interrupt pe o portiune si am rezolvat problema .Multumesc frumos pt. ajutor Link to comment
Recommended Posts