Guest coty100 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Salut,Am si eu o problema cu un Artic 29FSP, mai exact dupa ce pun tv-ul in priza si il deschid, ma pot folosi de telecomanda cam 10-20min dupa care nu mai vrea sa mearga. Sunt nevoit sa il inchid din buton pentru 1-2min si sa redeschid tv-ul pentru a ma putea folosi inca 10-20min de telecomanda.Telecomanda am verificat-o separat la un alt tv si e ok.De la ce ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac sa o repar.Sunt incepator in domeniul electronicii, am nevoie de indrumari si sfaturi.Astept raspunsuri.Multumesc anticipat.Nu stiu daca am postat in sectiunea corecta, in caz contrar rog moderatorul sa imi mute mesajul.O zi buna! Link to comment
dan cod Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Din tastatura ia comenzi dupa ce le 10 minute?Daca da eu as verifica alimentarea receptorului IR si l-as schimba.Asta pentru inceput. Link to comment
Guest coty100 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Sal,Da, tastatura functioneaza. Am sa verific alimentarea receptorului IR. Link to comment
Guest coty100 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Salut din nou,Nu am avut timp pana acum sa verific receptorul IR insa azi cand sa ma apuc de treaba constat un nou sintom.. nu mai functioneaza nici tastatura...ce bafta pe mine Deci ca sa nu muncesc de 2 ori.. care e problema.. va rog ajutati-maMc. Link to comment
leoncris Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Verifica corectitudinea si stabilitatea tensiunilor din sursa .Sasiu Beko ZX8.190-18( C7C8 ) , sau Beko 14.5 ? Link to comment
BUGHIU Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Sasiu C8! Vedeti condi din secundarul sursei cum se prezinta? Link to comment
Recommended Posts