Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Artic 29FSP

Guest coty100

Recommended Posts

Guest coty100

Salut,Am si eu o problema cu un Artic 29FSP, mai exact dupa ce pun tv-ul in priza si il deschid, ma pot folosi de telecomanda cam 10-20min dupa care nu mai vrea sa mearga. Sunt nevoit sa il inchid din buton pentru 1-2min si sa redeschid tv-ul pentru a ma putea folosi inca 10-20min de telecomanda.Telecomanda am verificat-o separat la un alt tv si e ok.De la ce ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac sa o repar.Sunt incepator in domeniul electronicii, am nevoie de indrumari si sfaturi.Astept raspunsuri.Multumesc anticipat.Nu stiu daca am postat in sectiunea corecta, in caz contrar rog moderatorul sa imi mute mesajul.O zi buna!

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BUGHIU

1

• dan cod

1

• leoncris

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest coty100

Salut din nou,Nu am avut timp pana acum sa verific receptorul IR insa azi cand sa ma apuc de treaba constat un nou sintom.. nu mai functioneaza nici tastatura...ce bafta pe mine Deci ca sa nu muncesc de 2 ori.. care e problema.. va rog ajutati-maMc.