cearda Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Va salut,mi s-a stricat amplificatorul:Logitech G51 nu se mai aude deloc sunet in boxe.Am masurat transformatorul si scoate 2*17v.Sa fie arsi finalii,s-au transformatorul ar trebui sa aiba 2 iesiri?Ce ar putea sa aiba? O sa revin cu niste poze cu el desfacut.Va multumesc. Link to comment
ddd3d Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 salutare am si eu acelasi model si aceiasi problema insa la mine buba e de la pinul 6 (de la mufa de la telecomanda)si ca tot veni orba de telecomanda nu merge partea de volum de pe aceasta tre sa dau volum din PC are cineva idee cum pot sa remediez problema? Link to comment
cearda Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 salutare am si eu acelasi model si aceiasi problema insa la mine buba e de la pinul 6 (de la mufa de la telecomanda) si ca tot veni orba de telecomanda nu merge partea de volum de pe aceasta tre sa dau volum din PC are cineva idee cum pot sa remediez problema? Ce avea pinul 6?Problema este ca la mine nu se aude nici un final, toate 3 sa fie arse? Nu ar trebui sa se auda un zgomot de fond in boxe? Semnalul se aude daca folosesc castile. Poze cu el: Link to comment
Recommended Posts