codrut Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 model SL-20KT are si MSPplaca digitala PLEM01procesor TDA9567H/N3/5problema este ca dupa ce il bag in priza imaginea apare dupa cateva minute ,aparatul functioneaza pe reciver.dc il comut pe tv nu imi ia nici o functie din tastatura,singurul buton functional este ce-l de TV/AV,pe celelalte intrari respectiv SCART,VIDEO functioneaza toate butoanele.telecomanda nu functioneaza deloc,am verificat telecomanda si aceasta functioneaza,am schimbat receptorul IR si degeaba,ce tensiune trebuie sa fie pe Vout al receptorului?tensiunile sunt bune.sa fie memoria de vina? Link to comment
leoncris Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Sliding SL-20KT = Platinium LT201AEAi schimbat IR_ul , dar ai verificat daca se modifica pe pinul IR al procesorului tensiunea la actionarea telecomenzii?Schimba mai intai cuartul de pe procesor . Link to comment
codrut Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 am schimbat cuartul dar nici o schimbare,nu se modifica tensiunea pe pinul de ir al procesorului,este 0.are cineva un dump pt modelul acesta?problema este ca pe modurile scar,video si dvd imi apar toate functiile si pot sa le actionez din tastatura tv-ului,iar in modul tv nu pot accesa nici o functir,nu apare nici meniul nici programele nici volumul Link to comment
codrut Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 scuze nu am identificat corect pinul de ir al procesorului,se modifica tensiunea pe pinul de ir al procesorului la actionarea telecomenzii. Link to comment
Recommended Posts