Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Saba M3715 si Philips 20PT1547/01

validae

Recommended Posts

Va salut, puteti sa-mi dati o informatie despre telecomenzile compatibile cu tv Saba M 3715 (sasiu TX805)si Philips PT1547/01 (sasiu PT92P) ?Ambele nu au telecomanda originala si nu le pot programa.Eventual puteti mentiona o telecomanda universala ce s-ar potrivi la ele.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• surubarila

4

• dan cod

3

• tehtronics

2

• validae

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 years later...

Sanatate permanenta ! Imi cer scuze ca mai intreb si aici , acum am dat cautare pe forum si am gasit acest topic. Telefunken A111MC sasiu TX-805 cu TC-97 telec. originala.Am primit de la un magazin RCT3004 care nu se "pupa" cu TV-ul.Sunt cele doua compatibile ? Celei vechi ii "merg greu" butoanele cum se zice iar poza ei am pus-o ieri la subiectul<nordmende sasiu tx 805>. Multam !

Telefunken A111MC sasiu TX-805 

Va dat domnul,Toni raspunsul .

Saba P1672

TELEFUNKEN , SABA sau THOMSON cu acelasi chassis TX805 sunt cam o apa si un pamant,adica cu mici modificari prins sursa sau la trafo linii..etc...

Acum am gasit , multam amandurora pt. raspunsuri.Telefunken A111MC sasiu TX-805>originala TC97(made in France)=RCT3004=P1672.PS.-chestia cu "pupatul " mi-a fost transmisa de proprietara TV-ului telefonic.Va trebui sa aduca din nou televizorul si telecomanda sa vad ce si cum.

post-203762-0-64226800-1477389708_thumb.jpg

Edited by surubarila

Metoda propusa de d-l Dan n-a mers...(glumesc desigur).TC97 originala are SAA 3008T iar cea noua GW3004SS smd 16 pini.Magazinul de unde am cumparat RCT 3004 e de acord sa mi-o schimbe dar ce sa cer ? Daca tot RCT 3004 imi trimit nu se rezolva.Sa cer P1672Y (asta e in lista lor) ? Am un kit de reparare cu "pastilute" si adeziv , o sa incerc pe cea originala.

Rectific: nu e compatibila OB-999 !!!

Incearca cu una programabila.

Scuze!

Multam pt. informatii ! TV-ul e in alta localitate si am acces la el in weekend , e drept ca doamna are masina dar e a doua oara cand vine cu el. Am folosit kit-ul de reparare si acum nu mai vrea TC noua , sa vad cum fac sa-mi recuperez banii.