Guest treisto Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Salut, Am cumparat difuzoarele astea de la Altex si as vrea sa fac 2 incinte inchise "sealed" cu ele, pt ca nu gasesc absolut nicaieri datele lor (poate si pt ca sunt de banda larga - full range). Pentru bass-reflex stiu ca trebe sa fie totul f exact, insa cele inchise ar fi mai tolerante la dimensionare... De asemenea nu am voltmetru de audio si nici nu gasesc o schema de voltmetru de C.A. 0-20khz ca sa incerc sa le determin parametrii (un generator audio as face pe pc pe placa audio). Am doar un FLUKE 73-III care dupa cum zice producatorul ar merge 0-3,2V C.A. pana la 500hz si peste 3,2V C.A. pana la 1000 Hz... http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/TS-G1712i/page.html Features TS-G1712i Woofer size (cm) 17 cm Woofer material IMPP cone Maximum output power 170 Watt Nominal output power 35 Watt Impedance 4Ω Frequency response 25 - 28,000 Hz Sensitivity 90 dB Asta e tot ce stiu despre ele... V-as ruga daca se poate sa-mi recomande cineva din experienta, mai mult sau mai putin "la ochi" un volum al incintei (inchisa) in litri pt ele? Daca m-as lua dupa volumul usii de masina in care se monteaza, as zice "dupa ureche", vreo... 20-30 litri? Multumesc anticipat Link to comment
JARRELL Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Salut, fiind vorba de o pereche de difuzoare coaxiale, este posibil ca ele sa fie optimizate sa sune cum trebuie in free air. De exemplu ele preiau intreg volumul portbagajului ca si incinta, sau cel din usi. Poti sa incerci sa insonorizezi usile, etc. pt. un sunet mai bun. Eu am facut in trecut niste incinte inchise la o pereche de coaxiale si nu se mai auzea bass-ul mai deloc.... Link to comment
Recommended Posts