Guest pedrissimo Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Am conectat o statie de amplificare la un laptop conectat la un televizor cu un cablu vga si se aude in boxe un bazait destul de tare.Cand deconectez vga-ul de la tv sidau muzica numai din laptop bazaitul dispare.Acelasi lucru si cu un cablu hdmi. Daca poate cineva sa ma ajute ce ar trebui sa fac sa dispara bazaitul ? Multumesc Link to comment
gabiferaru Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Ai o bucla de masa. Incearca laptop-ul doar pe baterie si vezi daca mai face zgomot. Link to comment
validae Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Incearca in primul rand sa inversezi pozitia stecherului de la TV in priza. Link to comment
Guest pedrissimo Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 am schimbat si pozitia stecherului si laptopul numai cu baterie si tot asa face. Link to comment
validae Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Ai incercat si alt cablu VGA ? Link to comment
Guest pedrissimo Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 da si am pus si unul hdmi dar atunci cand laptopul si statia erau conectate la alta priza decat tv-ul nu se auzea nimic.Acum am fost nevoit sa schimb pozitia statiei si se aude bazaitul . e posibil sa fie aceasta cauza ca sunt in aceeasi priza ? Link to comment
validae Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Vezi sa fie legata la impamantare corect priza cu TV-ul ca el provoaca brumul.Multe prize nu mai au legatura la impamantare fiindca lumea nu mai da importanta acestui lucru. Si ai grija cand manipulezi cablul VGA la TV-urile noi LCD. Manipularea cablului intre TV si calculator, mai ales PC, trebuie facuta cu aparatul deconectat de la retea.Cativa colegi de pe forum au bubuit LCD-urile in acest fel. Link to comment
Guest pedrissimo Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 am sa incerc maine dar mai mult ca sigur ca asta este cauza . revin maine cu rezultatul . multumesc mult ! Link to comment
Guest pedrissimo Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 am conectat tv la o priza si statia la alta priza si bazaitul a disparut. multumesc inca o data ! Link to comment
Recommended Posts