roman_dan Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Buna ziua am o mica problema cu acest "minitv".Tv functioneaza normal pe mufa scart.Pe cablu tv functioneaza alb-negru si fara sunet.Telecomanda la acest tv nu am decat o telec de philips cu capul rotund cu meniul de instalare central si cele doua butoane care incadreaza functia menu.Eu cred ca tv este blocat in functia hotel mode dar nu stiu sigur sau in alta norma,Ma poate ajuta cineva cu un sfat.Multumesc. Link to comment
dan cod Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Se poate intra in programare?Pe ce norma ai in zona sunetul ?Tvul e adus de afara? Link to comment
roman_dan Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Da pot sa -i dau cautare deci e exclus cred optiunea hotel activata.Tv e adus din Germania.Norma de sunet e 5.5 Mhz. Link to comment
leoncris Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Sasiu G90AE. Ia manualul si ... http://elektrotanya.com/philips_17gr234 ... nload.html Link to comment
roman_dan Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Multumesc.Cu telecomanda care o detin as putea deschide optiunea MENU ? Link to comment
dan cod Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 In zona la voi ce norma aveti 5,5MHz?Daca da ar trebui sa mearga sunetul. Link to comment
Recommended Posts