VTP Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Pentru cei interesati sa lucreze practic, a aparut Tehnium nr.3/2006.Din cauza difuzarii ( de fapt a nondifuzarii ) de catre RODIPET, sansele ca revista sa mai apara sunt din ce in ce mai mici!Sau cum spune francezu': Asta-i via asta-i gara! Link to comment
Electron Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 De ce nu se schimba firma care difuzeaza revista? Link to comment
Guest Vasile Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 rodipet a falimentat si hi-fi&multimedia...Firma de parlamentar ce draci,drept in rodipet sa te **ci... Link to comment
LostCell Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 poti scana cuprinsul? Link to comment
VTP Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Rodipet a fost vandut unui sirian, cel putin la suprafata!Presa Nationala nu are, se pare, personal care sa se ocupe de difuzare, contracte, etc. ptr. publicatii care se vand in zeci de buc. in localitatile mai mari.Daca cei interesati nu au facut abonament in ultimii ani, au mai dat un motiv celor ce au alte interese cu revista.Nu, nu pot scana revista. Link to comment
Challanger Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 As vrea sa-mi iau si eu o revista Link to comment
Guest UncleFucker Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Intr-un sfarsit am reusit si eu sa o gasesc ( revista ) dupa ce am umblat in doua zile, juma de cluj, chiar greu de gasit :(, dar merita credeti-ma. Pentru cei care nu au luat inca revista aveti aici un preview al copertei :smt003 . Daca sunt de acord moderatorii si d-nul vtp pot sa pun eu cuprinsul revistei. As dori sa il intreb pe d-nul VTP daca stie vreo legatura intre revista Tehnium si site-ul relativ nou lansat http://www.tehnium.org . Link to comment
Blind Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Nu stiu ce cauta postul asta la incinte... Si eu as vrea sa vad cuprinsul revistei, sa vedem daca mai merita umblat dupa ea. Intamplator am dat si eu peste situl mai sus mentionat. Aceeasi intrebare imi sta pe limba...exista sau nu exista o legatura? Link to comment
Guest Vasile Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 ce site si ce legatura ? daca te referi la http://www.hi-fi.ro nu este niciuna. Link to comment
Blind Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 ) nu la situl ala. ci la http://www.tehnium.org ma refeream, a fost mentionat intr-un post anterior Link to comment
VTP Posted September 15, 2006 Author Share Posted September 15, 2006 NU, NU EXISTA nici o legatura intre revista si site-ul respectiv care a preluat o denumire inregistrata! Tipic romaneste!Blind, daca priveai coperta vedeai legatura! Link to comment
Recommended Posts