Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia 1110 vs nokia 1112

ionut20

Recommended Posts

salutare, am un nokia 1110 si are display-ul verde pe negru, cu iluminare verde.la modelul 1112, display-ul este negru pe alb cu iluminare alba, dar in rest par sa fie identice aceste doua modele...intrebarea mea este .. ce tre sa fac sa am si eu la 1110 culoarea display-ului de la 1112 ? ajunge un display de 1112 si 2 leduri albe, sau mai sunt si alte diferente in funtionarea celor 2 telefoane ? :smt006

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionut20

4

• Blind

3

• one

2

• cniky

1

Top Posters In This Topic

m-am bagat azi in mobil si am aflat ca displayul e cu backlight cu tot si e mufat :d deci se schimba extrem de usor :partyman: l-am scos in un min ( 4 suruburi la rama si o mufa la display) ( modelul 1110 )acu intrebare de baraj:D unde gasesc displayuri de nokia 1112, si la un pret rezonabil ?????? :smt006

• 2 weeks later...

Nu gasesti de cumparat display-uri de calitate de 1110 sau 1112, numai niste produse contrafacute, asa ca mai bine te multumesti cu ce ai, sau iti iei alt telefon. Inlocuirea cu un display recuperat din alt telefon este singura varianta buna.

Si daca tot se discuta despre acest telefon...cum se poate decoda un 1112 codat pe orange ro ? am incercat cu mobtool insa nu merge x-(O sa fac cat de curand un cablu pentru el, insa nu stiu ce soft trebuie sa folosesc. Ce va idei/sugestii....?