androne vasile Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 stie cineva de ce se supraincalzesc radiatoarele la finalul linii si cadre/?.TV functioneaza perfect cam o ora pina cind se supraincalzesc aceste radiatoare desi le-am suplimentat,dupa care intra in stanby.va rog o idee. Link to comment
dan cod Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 La final linii cum e condul din baza?la BV cam se incalzeste la toate.Cate grade au? Link to comment
Toni Marginean Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Incepeti cu inceputul: +B daca este exact ceea ce trebuie. Link to comment
androne vasile Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 condensatorul din baza este nou.tensiunile de alimentare sint ok Link to comment
BUGHIU Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Finalul linii nu este ''facatura''?!?! Link to comment
iod2 Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 fabrica la aces sasiu la facut sa lucreze la 67 grade pe bu808. la ce temperatura lucreaza? Link to comment
leoncris Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Daca toate tensiunile sunt OK si filtrajele schimbate , posibil CI , defect. Link to comment
androne vasile Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 la ultima defectiune i-am schimbat ci cadre, de atunci a aparut problema cu incalzitul celor doua radiatoare.Se incalzesc asa de tare ca nu poti sa pui mina pe ele,desi le-am suplimentat radiatoarele. Link to comment
modoran Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nu cumva finalul cadre e stift ? Montati unul de calitate si mai schimbati toti electroliticii din zona.Daca BU808 era facatura sau comanda defectuoasa de la STV se ardea direct prin supraincalzire, nu intra tv-ul in stand-by dupa o ora, dupa cum spuneti. Link to comment
Recommended Posts