silviu_marian_2005 Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 vreau si eu schema de universum FT 1002 A (cred ca asta e) Link to comment
kostel Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 detalii mai multe si ce face Link to comment
silviu_marian_2005 Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Acest tv a mai fost la reparat si atunci am gasit trafo driver defect . In locul lui am pus altul pe care mi l-a recomandat cineva de la un atelier de reparatii tv. Acum in stand-by ledul este aprins dar cand apas p+ se stinge ledul, pe colector in linii este tensiunea...dar nu stiu daca este comandat driverul. Mentionez ca nu am osciloscop pentru vizualizarea semnalului. Cum pot face fara el? Link to comment
kostel Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 GREU FARA USTENSILE.tv s-a gasit si in comertla noi sub denumire de NIPPON sau SCHNEIDER.ai un aparat de masura care masoara frecventa?daca da atunci vzi la iesirea din tda 4505.daca nu atunci :prayer: de cineva sa-ti imprumute.tv este foarte simplu Link to comment
PETRE66 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 tda 4505 daca are m la sfarsit,foarte greu de obtinut. verifica r108 >270k Link to comment
bogdy00007 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 oau,am si eu un tv la reparat dar ca e HINARI? dar va ca e absolut aceeasi placa.tot driverul a fost si la mine , dar am mai gasit in sursa si zenerul de 130v bulit, n-am mai avut timp de el sa continuii cercetarile, cu o schema ne poate ajuta cineva.P.S. @silviu_marian_2005 ce driver ai pus? Link to comment
silviu_marian_2005 Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 driverul este dintr-un sony dar se pare ca trebuie urmarit ca driverul nou sa se alimenteze la aceeasi tensiune ca in acest sasiu. Nu mi-am batut capul cu asta si am mers pe mana celui care mi-a dat driverul Link to comment
cristiansen Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 daca iti creste consumul intre pinul de la draiver si rezistenta care il alimenteaza probabil ca oscileaza, daca nu ai osc e destul de greu de reparat. Link to comment
Recommended Posts