Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

hdd stricat

xragon

Recommended Posts

am un hdd stricat model toshiba mk5055gsx de 500 gb si varul meu spune ca este stricat , dar stiam ca se pot schimba placutele si motorasul , stie cineva la cat mar ajunge sa il repar ? :cry:

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• xragon

6

• pop_ady44

3

• George(sb)

1

• geomx

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

lam pus ca secundar si am luat un program de verificare a hdd-ului la temperatura e bun are 31*C la viata are 0 si are in jur de 1955 de bad-uri ce trebuie sa schimb la el

daca are bad-uri nu prea ai ce-i face.... sunt ceva programe care iti mai reduce din ele sau care chiar le rezolva , dar doar temporar.... oricum pot aparea oricand ti-e lumea mai draga ...si pierzi si ce informatii ai pe el...oricum sa cumperi ceva componente pentru el ca sa-l repari nu se poate pune problema....

din pacate nu merita reparat. Nu e masina sa mergi sa comanzi piesele in functie de model

stie cineva la cat mar ajunge sa il repar ?

da..reparatia te va costa exact pretul la altul nou. Din pacate asta e realitatea.Stima