Guest alin78 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Caut cablu panglica folosit la transmisia de tensiune la piese in miscare( imprimante, plottere..)FFCAsemenea celui din poza atasata.Multumesc.Alin Link to comment
Blind Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Iti trebuie in cantitati industriale sau o lungime anume, pentru un singur proiect? Link to comment
Guest alin78 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 imi trebuie 8 metrii acum, dar pot cumpara si mai mult daca este la sul, asta in functie de pret. Link to comment
pid Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 din cate stiu acele cabluri au lungime fixa datorita intaririi contactelor la capetele pamblicii (zona de la capat e mai groasa pentru a nu se rupe si vine introdusa intr-o mufa speciala)........nu cred ca ai sa gasesti cum vrei tu..... Link to comment
pisoiu Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 La C0met gasesti, cauta in catalogul lor, dar sunt cabluri de lungime fixa. /pisoiu Link to comment
Recommended Posts