Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

teletech ctv2006txt

Marian C

Recommended Posts

Buna searaasta seara m-am pricopsit de la un vecin cu acest tv pe o suma mical-am bagat in priza doar bobina de demagnetizare se aude ca functioneazain rest nu am tens de 300v pe cond-ul marebanuiesc ceva diode redresoare, daca ar fi vreo dioda ce pun in loc ?multumescsasiu 11ak30 scrie pe spate dar video e cu tranzistori

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Marian C

5

• BUGHIU

2

• dan-a2

1

• Toni Marginean

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

......''l-am bagat in priza doar bobina de demagnetizare se aude ca functioneaza''......cum auziti ca....... functioneaza.....si nu aveti 300v pe condi mare ?!?! :nebunrau:

da vad ca siguranta a fost dusa candva si vecinu a pus o lita, in schimb s-a dus rezistenta de 2,2sper ca asta nu a afectat traful chooperfet-ul e dus

si doua diode duse d813 si d811, pe schema bym56e iar montate ba159 fet-ul dus e fqpf 8n60c, oare ce merge in loc ? pe acasa am un k2645 oare e bun ?

Eu v-as recomanda sa montati un bec in locul sigurantei pana reparati sursa, altfel e posibil sa se duca din nou fet-ul si toate celelalte.

E bun si 2645 , schimbati toate diodele din punte , si verificati si rezistentele de langa mosfet !!

as scimba diodele dar cu ce ? ca eu stiam ca ba159 sunt diode rapide si nu am mai vazut asa ceva in punti redresoare