Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce pompa fludor de calitate folositi?


Recommended Posts

buna ziua.deschid acest topic deoarece la toate pompele de fludor cumparate s-au tocit varfurile si s-au largit.capete de schimb am gasit dar nu se potrivesc exact la acestea pe care le detin.am vazut la firma "adel......" din craiova cateva pompe profesionale(asa scrie pe ele) inclusiv de la "pros kit" model pk-366n.oare or fi asa bune?cunoasteti altele mai de soi dar dar la care sa pot gasi si capete de schimb?pot sa fie si pe site-uri de afara dar sa fie testate de dvs(de calitate).multumesc.

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cea mai buna ,,pompa de cositor" pe care o folosesc e tresa absorbanta.Singurul dezavantaj e ca e de unica folosinta si se pierde fludorul absorbit.Am avut si pompe de cositor, dar nu m-as intoarce la ele.Ca si tresa folosesc uneori ecranajul de la unele cabluri, sau diverse cuplaje flexibile din sarma subtire de cupru recuperate (tresa din comert e cam putina la pretul ei).Unele perii de motoare industriale uzate, au conductori impletiti din fire foarte subtiri si le folosesc de asemenea foarte eficient.

Link to comment

Sa va dau un pont. Pe virful de la pompa puneti ori o bucata de tub termosensibil ( depa ce il incalziti acesta nu se mai stringe de la fludorul fierbinte) ori de la un traf de inalta decedat guma aia grie sau neagra de la fit sau screen( care se potriveste la diametrul virfului) . Nu riscati sa distrugeti traseele si merge super + ca e flexibil si poate fi schimbat cint se toceste ( tubul -- mai des , dar guma de la traf tine de uiti ca trebuie sa schimbi virful.) acestea fiind zise va urez succes.

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 10 years later...

Si eu am ProsKit PK-366N (nu sint sigur exact de cod dar arata similar. Am chiar doua pt ca la prima am rupt vbirful si am cumparat si virf dar si una noua. Inca o folosesc pe cea la care i-am schimbat virful rupt . Are cred ca 12-14 ani de utilizare.

Link to comment

Confirm si eu ca e foarte buna pompa aia de la Proskit. Eu i-am pus furtun siliconic peste varfu ei ca sa se muleze mai bine pe lipitura si trage mai bine fludoru. Plus i-am mai pus in interior o bucsa de cauciuc pe ax, intre siguranta si corpu pompei, ca sa se comporte ca un amortizor. In felul asta nu se mai izbeste siguranta direct de copu pompei. Mi s-a rupt o data siguranta din cauza asta din atatea izbituri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines