Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de 2 x 20 w dintr-un TV scos


Guest badei

Recommended Posts

Acest amplificator este dotat cu 2 integrate de TDA 2040 si as vrea sa stiu unde pun alimentarea intregului ansamblu si cu cat. Deasemenea as vrea sa stiu unde leg intrarea audio stereo care vreau sa o fac de la un PC. Rog ajutor pentru ca nu prea am habar. Poate aceste poze ajuta...

http://img183.imageshack.us/my.php?image=img1445in2.jpg

http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... 351vc1.jpg

http://img93.imageshack.us/my.php?image=img14391hx4.jpg

http://img95.imageshack.us/my.php?image=img14381eq2.jpg

 

... daca doriti si alte poze, eu sunt dispus sa le atasez ulterior.

Link to comment
  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

vreau sa spun ca am aflat intre timp care este intrarea, care este alimentarea... dar mai am inca o problema... Acolo in mufa transparenta trebuiau sa fie niste potentiometre pentru: Stanga/Dreapta, Inalte/Joase, Volum... bla bla... si nu vreau neaparat sa le pun... as putea pune si o rezistenta... a carei valori as vrea sa le aflu. Dar cel mai important este: Unde le pun? sunt prea multi pini si prea multe probabilitati... mi-e frica sa nu imi puste ceva in cap de la permutarile posibile. Vre-un sfat... ?

Link to comment

Metz cat...Pe schema tv-ului vei putea sa aflii cum erau puse, valori, etc. Sa-ti vand un pont: dupa ce aflii si seria televizorului, da-i un pm lui Tara (vezi ca are multe posturi pe la depanari radio-tv) si cere-i schema pt tv-ul tau :yawinkle:

Link to comment

am gasit, thanks... exact ce-mi trebuia. YEPEEE!!! acum e deja duminica... :( ma apuc luni de testat sa vad daca merge. Mai mult nu prea aveti cum sa ma ajutati de acum in colo, ms inca o data.

Link to comment
  • 1 month later...

alimentare simpla: pin 2 -(gnd) pin 3 +,pinu 10 +11V(merge si 8) sau +11V pe siguranta aia. o intrare pe C7341 pe -(langa mufa din mijloc) a 2 intrare pe C7258 langa Tda8421 care este un procesor de sunet pe I2C bus.acuam daca ma poate ajuta cineva cu I2c bus-ul asta..adica am citit un tutorial despre cum functioneaza dar..imi mai trebuie ceva pe langa tda-ul asta http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 8421.shtml ?nu am inteles cum controlez volumul bass..inalte..

Link to comment

Mai trebuie un master care sa comande acel TDA8421.

Masterul poate fi un microcontroler sau un pc.

Pentru PC la http://mbouget.club.fr/i2c.html gaseti un adpator pe portul paralel plus un programel de test(contine si niste dll-uri in caz ca vrei sa iti faci propriul program).

Daca rulezi linux-ul ar trebui sa ai suport pentru acel adaptor in kernel(cel putin asa era cand l-am rulat ultima data si a trecut ceva vreme de atunci)

 

Iar ca sa controlezi volumul si restul trebuie sa "hranesti" circuitul cu niste date.

Comunicatia cu el este de genul:

I2C_Start| Adresa| Subadresa| Date| I2C_Stop.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines