Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Basi de putere, cer si eu ajutor


Guest raolb85

Recommended Posts

Guest raolb85

As vrea sa-mi fac niste boxe de basi ca si la disco cu un singur dif de 15'' . Dar am si eu acasa mai multe desene cu diferite tipuri (topogan, .... ) dar as vrea ca sa nu fie nici f mare dar sa scoata mult bass. Statie am, dar am auzit ca difera mult sonorizarea de la o firma producatoare la alta. Eu as vrea ceva difuzoare poloneze daca se mai gasesc ca sunt bune si nu sunt f scumpe.

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest raolb85

mersi pt mesaj.dar as mai vrea si ceva programe de calculat incinte f simplu. dar de dif. nu stiu de care sa-mi iau ca nu prea dispun de fonduri f mari.

Link to comment
Guest raolb85

bigetul nu e chiar asa de mare pe la 3-5 mil. pt 2 dif.dar se mai poate mari, dar nu acum curand.eu vroiam sa-mi fac toate calculele posibile si dupa aia sa ma apuc de treaba.la mine in oras nu avem magazine cu dif. profesionale doar chinezisme si mai cateva de la blutech.

Link to comment
Guest raolb85

la inceput voia un singur dif de 15" si acum vrei sa faci 2 de 18" ??? Un Hp-18W e indeajuns pentru camera ta !!! dar e de 18 inch !!

da, am zis ca vreau cu dif. de 15'', dar vreau sa-mi fac doua boxe identice cu cate un dif fiecare. deci in total doua dif.

 

dar vreau sa sune bine si sa pot sa merg in sali mai mari NU pt camera.

Link to comment
  • 1 month later...

daca vrei sa iti faci o incinta cu membrana pasiva iti trebuie un difuzor de sacrificiu cel putin egal cu marimea difuzorului, indicat e sa fie mai mare si ii foarte mare bataie de cap si chiar trebuie sa fii idiot sa sacrifici un dif de 18".incintele de astea se fac in domeniul hi-fi, sincer sa fiu, nu am auzit de tipul asta de incinta, in domeniul pro pana acuma

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines