Guest peterpan Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 ...ajutor,pentru un tv PLATINIUM,nu reusesc sa intru in service menu,am incercat o groaza de combinatii cu telecomanda lui si nimic,am auzit si varianta ca mi-ar trebui o telecomanda de service,daca stiti o alta metoda a-si fii recunoscator...proc:st92195jungle:stv2248cvertic:1771pe sasiu scrie:KEC-VER:011129 Link to comment
mircea626 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 a spus ca e cu st92195..incearca de pe o telecomanda 1690 sau din seria ei cu un din tastele de sunet(balans,inalte sau joase) Link to comment
Tavi Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 pune o poza te rog , sa vedem si noi sasiul cum arata Link to comment
PETRE66 Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 st92195.........Dece nu scri ,toate datele ??!! Ajuta-ne ,ca sa te ajutam .Din cate stiu ,sasiu platinum are o cupla de intrare in service. Link to comment
Guest peterpan Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 ok, am sa pun niste poze dar numai luni sau marti pot :yawinkle: ,pina atunci atit pot sa zic ce am scris inainte:procesorul-st92 195(cel putin asa arata,pt ca are acea tabla de ecranare pe el,si nu l-am demontat,nu sunt 100 %,dar m-am uitat din partea cablata pe placa),memorie-24c04,jungla-stv2248c,sursa-3SO680RF,final sunet-tda7266,baleaj vertical-tda1771,etc...am sa va mai spun o chestie:au fost multe tv din aceasta generatie la care s-au demagnetizat inelele magnetice de pe tubul cinescop si din aceasta cauza s-a dus convergenta si firmele de service l-au schimbat tuburile in garantie cu alte tuburi(alta marca) si de aici vine nuanta aia verzuie la tv platinium ca nu s-au bagat in service menu sa faca reglajele pt noul tub si de aici vine si dimensiunea pe vert si orizontala necorespunzatore,numai ca oamenii cind s-au dus dupa tv nu au observat aceste lucruri :snakeman: ... Link to comment
Guest peterpan Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Iata am pus si pozele,imi pare rau dar mai repede n-am reusit... :weedman: Link to comment
PETRE66 Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 lene sau comoditate ?? Ce mare greutate e ,sa desfaci tablita ??!! Link to comment
Guest doiulyka Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Baieti, acelasi TV piuie urat.. noaptea e chiar suparator mai ales cand fondul imaginii este alb. Ce pot face? Multumesc anticipat Link to comment
Recommended Posts