Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema semnalizare Cielo


valica

Recommended Posts

Salutare, expun si eu o problema,poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta. Ieri mi-am montat o lampa de semnalizare noua pe parte stanga fata, cealalta veche din cauza unor gropi a cazut nu stiu pe unde :). Cred ca din cauza soclului prost al lampii cand am bagat becul in soclu a facut scurt intre cei doi pini si de atunci nu mai merge semnalizarea pe nici o parte. Sigurantele le-am verificat sunt bune, releul de semnalizare cred ca functioneaza, cand pun avariile merg toate cele 4 semnalizari, am inlocuit si blocul, maneta de semnalizare cu altul de la alta masina si tot nu merge, am inlocuit si butonul de avarie si nu am avut succes, ce naiba poate fi?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

eu am patit ceva de genul in sensul ca prin instalatia de la alarma sunt 2 diode parca legate cumva la semnalizare si la mine explodasera pur si simplu (am desfacut juma de masina pana am dat de alea ca erau bagate in pragul de la sofer .... )

Link to comment
Share on other sites

Am inteles, eu m-am uitat un pic si am vazut doua fire care duc din alarma catre blocul de semnalizare(semnalizare stanga si dreapta), dar nu am vazut nici o dioda, am sa mai caut, posibil sa fie ascunse sau poate nici nu au fost montate. Am sa masor sa vad daca blocul de lumini isi face treaba si releul, ma gandesc ca releul nu primeste un + in momentul in care pun contact la cheie, pentru avarii cred ca ia un + direct de pe baterie.

Link to comment
Share on other sites

Am rezolvat, era cel mai simplu defect dar fiindca am lucrat seara nu am observat ca siguranta era intrerupta, practic de la o anumita distanta ziceai ca este buna :rade: . Cine doreste manualul de service de la Cielo il pot ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines