Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu service TV Panasonic TX21S4TP


Recommended Posts

Azi dimineata tv-ul mentionat a pornit normal dar imaginea e ridicata cam 2cm. Am incercat sa intru in meniul de service pt. reglarea imaginii ,dar nu reusesc. Succesiunea pasilor ar fi: PR.60-claritatea la minim-se apasa simultan timer+sageata jos de pe tv. Totusi tv-ul nu intra in modul de service; pare sa nu ia comanda pt. programul 60...nu am cum sa-mi dau seama exact pt ca nu se vede locul unde se afiseaza programele .Sasiul e Z7. Mentionez ca s-a mai intamplat asa ceva acum vreo 7-8 ani si am intrat in meniul de service si-am rezolvat problema . Acum nu reusesc sa-mi dau seama de ce s-a ridicat imaginea si cum sa intru in meniu . Poate ma ajuta cineva cu un sfat ..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

S-a rezolvat. In afara pasilor de mai sus mai trebuie setat si canalul: tot 60. La intrarea in meniu am gasit Vpos la valoarea <0> . In mod normal ar trebui sa fie la 13-14. Cum naiba a ajuns peste noapte la ?!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines