gymy Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 De unde le cumparam pina acum nu mai aduc decit din alea cu bobina care merg unul din 5.As vrea daca mai are cineva din alea cu quart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spitfire Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 La cele cu bobina ati reglat miezul? Fiindca am montat cu zecile, in urma cu ani, si nu au fost probleme cu ele.Cu quartz nici macar n-am vazut vreunul! Poate la varianta mai noua or fi avand filtre ceramice, defecte/proaste calitativ, altfel nu vad care ar fi problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gymy Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 Normal ca am reglat miezul.Dar nu mi se pare normal sa-l cumpar dupa care sa-mi pierd timpul cu el de ce nu merge.Alea cu quart mergeau fara nici un reglaj ,nu fugeau in frecventa la cald... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gymy Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 Cu alt modul ala cu componente smd merge perfect televizorul.Problema e cu modulele respective care pe frecventmetru indica 1.200-1.400 masurate cu frecventmetru deci cred ca au gresit bobinele.Din lotul respectiv nu merge nici unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.