cristybadea Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Va salut cu respect.Am fost anuntat de catre o cunostinta ca i s-a defectat acest tv si anume ca nu m-ai functioneaza cu telecomanda si nu functioneaza OSD-ul in modul AV (de exemplu daca apasa pe v+ sau v- de pe panou se mareste sau se micsoreaza volumul dar pe ecran nu apare acea banda specifica) iar in modul TV osd-eul functioneaza perfect bineinteles comandat numai din panoul frontal al tv-ului.Fiind la o distanta considerabila de locatia mea si tv-ul fiind uzuabil inca am cazut de comun acord cu proprietarul sa merg pana acolo sa vad despre ce ar putea fi vorba dar,neavand prea multe experiente cu acest sasiu va cer sa imi spuneti cam la ce ar trebui sa ma astept si cam ce componente ar trebui sa plimb dupa mine.multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrolivius Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Schimba memoria si incearca sa intri in meniul de service . Intratul in meniul de service se face ceva mai dificil cu o telecomanda modificata (acum mai multi ani am modificat si eu o telecomanda bazata pe saa3010) ,procedura fiind descrisa intr-un numar mai vechi al revistei Depanatorul . posting.php?mode=reply&f=17&t=150201# Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristybadea Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 La memorie a fost si primul meu gand.Am sa caut prin arhiva personala de dump-uri sa gasesc pe cel ce l-am folosit tot pe un sasiu CP375 acum cativa ani.Sper sa il gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Pune totusi si o memorie goala....de proba!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Uite un dump 100% ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 meniul service este descris m ai jos cu o tel mac,eu personal o am si testat ,daca pui o memorie goala la acest chassis e posibil sa fie imaginea prea mica si intunecata,trebuie luat pe orbeste sau cu tv identic in fata si dat contrast si lumina,altfel nu se vede nici menu service,telecomanda vad ca a inceput sa fie destul de vanduta si pe la noi,cu denumirea de max sau mac 2000,intrarea in diferite setari de menu service se face neaparat cu tasta shift apasata in acelasi timp cu alta tasta in functie de ce se vrea a seta,shift+v- etc,''mai este o metoda foarte eficace si probata cu tlc mac,max sau maxim [universala de polonia]mai nou o fac si chinezii. se introduce codul 1239, dupa care se apasa tasta [ - -/-- ] si apare service.styu doar citeva reglaje de ex. apasa P/C reglaj de est-west si se face cu vol+ -. cu tasta shift apasat si cu vol+ - se face reg de dim pe vertical. mult succes si multa grija ,in prealabil e bine sa ai salvat softul de memorie.Folosirea telecomenzii universale MAK 2000 in reglajele de service mode la televizoarele Daewoo echipate cu sasiele :CP-375;CP-380;CP-775. '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristybadea Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Din pacate nu am ajuns la acest tv pana acum.Am vb cu proprietarul si i-am cerut modelul tv-ului care este 20A5T si,din cate imi amintesc acest tv are intradevar sasiu CP375 si daca nu gresesc are procesor SDA 5255A035.Ar merge dump-ul pentru procesorul SDA 5255A017?Si alta problema care o am este ca nu dispun de nicio memorie 24c08 ci numai de 24c04.As putea folosi aceasta memorie?multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 24c04 512megabiti 24c08 1024megabiti softul de cp375 1000megabiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Am atasat un dump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 24c04 512megabiti 24c08 1024megabiti softul de cp375 1000megabiti... tovarase...mai taie din ele , da-le dracu`...! 24c04 e o prapadenie de eeprom 4kb , iar 24c08 e alta prapadenie de 8 kb , deci dublu fata de prima ! de aici si pina la 512mb , respectiv 1gb e cale lunga , taticu` ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristybadea Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 sa inteleg ca ar merge si 24c04?As vrea un raspuns concret.multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 daca era o situatie inversa ( 24c08 in loc de 24c04) ar fi fost sanse bune sa mearga...asa nu stiu ....ati incercat sa o programati cu dump-ul de mai sus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristybadea Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 ati incercat sa o programati cu dump-ul de mai sus?Nu am incercat,am asteptat parerile dvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 pai nu stiu ce aveti de pierdut daca incercati!?(poate timpul)daca va da eroare la scriere, sigur nu va merge...dar daca aveti laptop(sau calculator la domiciliul clientului) si programator puteti incerca rescrierea memoriei din tv(ATENTIE!dupa ce ati salvat dump-ul original) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristybadea Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Am gasit in cele din urma o memorie 24c08 si am scris dump-ul pentru procesorul ...A035.Maine merg sa incerc rezolvarea tv-ului.Sper sa fie cu noroc.Ar trebui sa iau cu mine si un receptor IR?Si daca da,ce model?multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.