Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB TDA7294


wolf

Recommended Posts

Rog pe cei ce detin vre-un cablaj ( Pcb ) in format electronic ( pdf . jpg ) pt TDA7294 sa imi trimita si mie ....mii de multumiri :prayer: Cei ce au si vor sa il "imparta " cu mine sunt rugati sa il posteze aici ..sau sa lase un PM :partyman:

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ms mult pt atentia acordata :partyman: ...ceeea ce imi trebuia mie este doar o imagine a pcb ( doar treasee si gauri ) fara silk ....asta ca sa nu mai stau eu sa proiectez pcb .....intere timp am gasit in dc-- :tonqe: un pcb facut in protel

Link to comment

Nu pot pricepe de ce nu copiezi cablajul din revista. Ce-o fi asa de greu sa il scoti la imprimanta? Hai sa dau mura in gura. Dupa ce ai verificat ca s-a pastrat scara de 1:1, ii dai drumul mai departe la punctare, gaurire, trasare, corodare, verificare, cositorire, pus strapurile, apoi restul componentelor., reverificare, alimentare, have fun.

Link to comment

Scuze celorlalti membrii ai forumului. Stiu ca nu ar trebui, dar e mai bine sa...Amator am fost din 1977 pana in 1982. Atunci, dupa terminarea liceului Electronica, am devenit electronist profesionist. Iar dupa absolvirea Facultatii -evident tot de Electronica- am obtinut titlul si postul de inginer electronist. Recunosc si ca imi castig banii doar din practicarea electronicii. In diferite forme, ca CAD, depanare, publicare de articole in domeniu, etc... De aia am dreptul sa mi se scrie langa nick "zice ca e mester". Din intrebarea pe care ai pus-o dumneata era clar ca habar n-ai cum sa realizeaza un cablaj. Sincer, eu am invatat asta in clasa a VIII-a. Diferenta majora e ca azi nu mai folosesc hartia milimetrica ci un program de CAD. Morala. Am incercat sa va ajut si am reusit sa obtin doar reamintirea proverbului "Facerea de bine e generatoarea complexul lui Oedip." Asa ca concluzia e clara. :toimonster:Editare. Tocmai am citit mesajul de pe personala. Asa ca am o intrebare. Daca esti atat de tare precum spui, de ce intrebi si nu iti realizezi singur cablajul conform necesitatilor? Ca mare filozofie nu e, schema e atat de simpla. Si oricum se gasea la prima cautare cu Gogu'.Sincer, pe hartie milimetrica iti iese in juma de ora. Pe cand in orice CAD iti minim cateva ore. Asta daca ai toate componetele in librarie ca altfel trebuie sa adaptezi, creezi, etc.Scuze, am uitat cu cine vorbesc. :prayer: Rugaminte.Nu imi mai scrie, pt ca de azi plec in concediu. :partyman: Si oricum nu iti voi mai raspunde niciodata.

Link to comment

dupa terminarea liceului Electronica, am devenit electronist profesionistOare dupa ce termini liceul de electronica te numesti electronist profesionist?Sory ca sunt OFF TOPIC dar un liceu si o facultate nu cred ca scoate un profesionist,poate decat diplomele ca in rest experienta cred ca o capeti in timp si mai ales diversificarea lucrarilor in electronica.Oare eu dupa 18 ani de munca cum ar trebui sa ma numesc electronist superprofesionist? :finga:Si apropo,mai intanlesc destule defecte care nu au nici-o logica si care sunt urmarea unor componente de calitate foarte proasta.

Link to comment

Nu frate eu sunt supergigaelectronist fara studii in domeniu, cunostiintele mele vaste sunt dintr-o viata anterioara si am capacitatea de a strica orice lucru functionabil,etc etc. Eu consider ca nu trebuie sa ne dam mari cu studiile noastre, trebuie sa ne ajutam unii pe altii, indiferent de rasa, religie, studii si alte criterii de evaluare.imi cer scuze daca am jignit pe cineva si imi cer scuze de offtopic

Link to comment

multumesc "XAN77" ...este exact cea ce cautam eu (acel .gif) .............nu cred ca era cazul sa intram in asa polemici care defapt releva ce este mai rau in "om" :partyman: multumesc celor ce m-au ajutat .........si celor care au avut cate un cuvant de spus ( care nu isi avea rostul ) ii rog sa se mai gandeasca "la nemurirea sufletului " :weedman:ps ..am cautat si eu cu gogu si m-am dat batut dupa 5 min ( cred ca trebuia sa mai insist putin ) :weedman: :supz:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines