Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nedumerire !!?......casauto daewoo

PETRE66

Recommended Posts

ma poate ajuta careva,cu privire la acest cas? proc upd17012gf-602 conform calculatorului ,codul casului ar fi.5086.Dar cum fac 0? e corect cod E sau are erroare ? multumesc anticipat

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PETRE66

10

• mircea626

8

• nelu F

2

• lulu07

1

Cu tastele 1-5 formezi 1-5. Tasta 6 apasata urmata de apasarea tastei 1 formeaza 6, 6+2=7.....6+5=0. Nu se mentine apasata tasta 6 pt formarea numerelor 6, 7, 8, 9 si 0.

Cu tastele 1-5 formezi 1-5. Tasta 6 apasata urmata de apasarea tastei 1 formeaza 6, 6+2=7.....6+5=0. Nu se mentine apasata tasta 6 pt formarea numerelor 6, 7, 8, 9 si 0.

nu am inteles nimic ???!! cum adica,apesi tasta 6 urmata de 1 ?? nu se poate,e o ineptie !!!!!!

mi se pare normal.oricum sint curios cu ce calculator ai calculat codul .si in plus cred ca esti cam zgircit cu detaliile(vb. ta).poti da un model,serial,etc..

In viitor sa nu te astepti la un raspuns din partea mea.

Imi pare rau ca te-ai suparat,dar orice incercare a fost sortita esecului. NU am cum sa fac 6 urmat de1,deoarece 1=1....6=6.Deci am cum sa formez la a doua cifra 0 ?? Am patru biti mari si lati Rezolvarea :am anulat cerinta cod.

ar fi bine sa spui si cum.ai scos d152 si d127?

deunde pana unde d152 si 127 ?? Eu am scris 5086.Iar eliminarea codului a constat ,prin scoaterea a trei diode .

mai omule 152 si 127 reprezentau niste diode(ca erau cu d in fazta).te-am intrebat cum naiba ai calculat tu codul asta nebun.pricepi??????cu ce calculator??la daewoo tank(se pare ca de asta e vb la tine ca n-ai vrut sa spui) sint 12 coduri mari si lateeu zic sa fii mai atent la ce scrii si mai ales la ce ai de spus altora

am mai citit niste posturi de 'ultima ora" si pot spune ca esti tare enervant.dar tare de tot.de ce mama masi te maninca sa dai rasunsuri la orice intrebare?????ce naiba?nu te poti abtine ?parca vad ca iar vii cu filosofii de 2 lei...chiar sint curios ce mai poti debita :rock: hai..

am mai citit niste posturi de 'ultima ora" si pot spune ca esti tare enervant.dar tare de tot.de ce mama masi te maninca sa dai rasunsuri la orice intrebare?????ce naiba?nu te poti abtine ?parca vad ca iar vii cu filosofii de 2 lei...chiar sint curios ce mai poti debita :rock: hai..

poti sa dovedesti ceea ce spui,sau imaginatia-ti face feste ?? Ps: auta-i pe cei ce au probleme,si lasa critica !!!!!!!!!!!!

ce anume trebuie sa dovedesc?te-am intrebat ceva.in primul rind cum ai calculat codul de ti-a iesit tie 5086.si apoi mai tre sa stii ca nu vei afla niciodata codul unui casetofon doar precizind ce procesor are.dar nu-i bai ,toate astea se invatabafta