Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit rapid

adrian98

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bercioiu

7

• adrian98

4

• Tita

3

• valangjed

2

Top Posters In This Topic

Un 6 din 49 daca te bagi, iti trimit schema si softul. Este destul de simplu, un pic, un lcd si un switch.Serios!

Eu am vorbit serios!

Daca vrei, iti fac repede un generator de numere random pana la 49.

Editat ulterior:

Ai simularea aici si hex-ul aici. Lucrezi cu Proteus? Lucrezi cu picuri? Stii sa programezi?

Circuit rapid.In inconstienta mea m-am gandit ca vrei sa maresti viteza vreunui circuit, pe care l-ai construit.Scuze pentru ignoranta de care am dat dovada :rade: Daca vrei un circuit pe care vrei sa-l faci simplu si repede uitate la cel din avatarul domnului Bercioiu.Simplu!Un bec , o baterie,un comutator, trei cabluri de cupru monofilare.Daca nu ai comutator atingi cele doua cabluri intre ele cu frecventa dorita.Acum , vorbind serios, daca nu ne spui ce fel de circuit vrei sa faci, adica nu iti dai nici "minimul de interes", crezi ca noi suntem "mama Omida" sa ghicim ce-ti trebuie la concurs?

Dar vez! Sa-l faci sa functioneze ca cel din avatar! Adica pe dos :da

Edit:

Uite si un PCB pentru extragerea loto speciala 6 din 49:

Posted Image

Circuit rapid.In inconstienta mea m-am gandit ca vrei sa maresti viteza vreunui circuit, pe care l-ai construit.Scuze pentru ignoranta de care am dat dovada :rade: Daca vrei un circuit pe care vrei sa-l faci simplu si repede uitate la cel din avatarul domnului Bercioiu.Simplu!Un bec , o baterie,un comutator, trei cabluri de cupru monofilare.Daca nu ai comutator atingi cele doua cabluri intre ele cu frecventa dorita.Acum , vorbind serios, daca nu ne spui ce fel de circuit vrei sa faci, adica nu iti dai nici "minimul de interes", crezi ca noi suntem "mama Omida" sa ghicim ce-ti trebuie la concurs?

orice circuit nu conteaza,poate sa fie sirena,orga cu joc de lumini,leduri orice,vreau sa il fac in maxim 5 zile

Mai Adriene ! Tu vezi posturile mele?! Ma vezi? :speriat Uite: iti fac cu mana! Zi-mi si mie o vorba... Pai ma agit aici de doua ore, desenez schema, cablaj si tu nu zici nimic...De fapt, mai bine, spune-ne ce stii sa faci! Ce experienta ai? Ce montaje ai mai facut pana acum?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines