Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

MP3 Sony CDX-S22

sorintv

Recommended Posts

Buna! Exista vreo combinatie de butoane pentru a debloca "fata", care in afara de EJECT, OFF si "RESET" nu primeste nici o comanda (citeste cd-uri, fara alte comenzi)? In manuale service n-am gasit asa ceva.Spun asta, pentru ca am mai avut doua MP3-uri Sony (fara USB) cu "fata" blocata, si-mi amintesc, ca unul l-am deblocat cu cd-ul in el si tinand tasta ATT apasata cateva secunde (sau impreuna cu alt buton fara sa-mi dau seama), altul cu alte combinatii de butoane (nu mai retin, poate din greseala). Mentionez, ca am verificat "push switch"-urile cu buzze-rul. O idee va rog! Sau " legile lui Murphy"!!! Cu respect, Sorin!

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sorintv

3

• dan cod

3

• BUGHIU

1

Top Posters In This Topic

Nu exista asa ceva.Verifica cu atentie push butoanele.Sigur ai unul sau mai multe defecte.Si nu-i neaparat sa fie scurt poate avea si 500 ohmi si buzerul nu te ajuta.Sper ca masori ce trebuie la pushbutoane.

Am desfacut "fata" inca odata sa-i fac poze sa-mi explice dl. Dan cum sa masor push-uri, poate am gresit la masurare, si surpriza, si-a revenit cand am pus-o fara capace in aparat. Am pus capacele inapoi si functioneaza. Cand era blocata, nu functiona decat butoanele care le-am spus mai sus, si afisa pe display numai "demo". Totusi am atasat foto, sa-mi explice dl. Dan cum se masoara. Mersi pt.ajutor!

Am atasat cum masori push butonul.Sunt trei tipuri pe fata ta.La dopua e clar.la un tip am intalnit doua fel;uri si le-am notat ambele.Dupa ce masori unul bun lamuresti de care fel sunt ale tale.

Mersi dl. Dan! Nu le-am masurat asa. Mai am un MP3 auto LG LAC3705RW tot cu aceasi problema. Fara comenzi, si afiseaza numai "demostrativ" . Dar LG-ul pe saptamana viitoare, cand o sa-i desfac "fata" sa vad ce push-uri mai are si ala. Numai bine!