Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

indepartare prenandez de pe difuzor ?


Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai grija cu acetona aia .Daca e din aia cumparata de la dugheana si mai e si ieftina , mai mult ca sigur ca e indoita cu apa si nu vei reusi sa inmoi prenandezul cu ea.Fa un test : pune cateva picaturi de acetona pe o bucata de sticla (eu incercam pe palma) si acetona ar trebui sa se evapore in cateva secunde .Am cumparat "acetona" jalnica care abia ardea .Al naibii falsificatori, ramane sa mai falsifice si apa .

Link to comment

dap... pay asta incerc si eu sa fac nexus... am rupt partile moi.. dar nu reuseam sa iau lipiciul ala care a ramas..! dupa am incercat cu diluant si merge.. am reusit.. ! sper sa nu fac vre-o prostie :smt003 sa-l stric de tot.. ! dar nu cred.. ca se poate.. doar l-am curatzat ! oricum dupa ce am scos spideru jos unde a fost lipit exact forma lui a ramas 2 dare de lipici...si nu-mi pare a fi prenandez am vazut ca nu se curatza parca ar fi un lipici mult mai solid ! sti ceva?

Link to comment
Guest DJ DNA

Problema este ca nu este prenadez.Este un fel de lipici ciudat, care are mirosul ca de prenadez, dar dupa ce se usuca nu mai merge dizolvat cu nimic. Eu le-am incercat cam pe toate.O sa verific maine daca se potriveste recone kit-ul de la E15-350N. Am unul pe stoc . Stiu ca Vasile a intrebat de un RK de E15-200S, dar nu am avut.Anyway, incerc sa te ajut.Daca nu reusesc acum, iti promit ca iti comand unul pentru importul viitor ( din noembrie )

Link to comment

OK !!! merci frumos Dj DNA !!! caty difu lau prajit niste prieteni... cand mi-a instalat kitul IPA400 ! ledu de cliping a facut scurt atingea pe carcasa... si la prima proba si difu si kitul ipa a facut pufff in vre-o 10 secunde !

Link to comment
Guest DJ DNA

Se curata destul de greu. Il razui cu ce poti, dar ATENTIE mare, sa nu iti intre resturile prin intrefier. Pune niste banda adeziva peste aintrefier ( acopera foarte bine, toata zona ).

Link to comment

pai si acolo daca intra mizerie nu mai poate fi in nici un fel curatzat ? in primul rand lacul ala de pe bobina se facuse scrum...se unflase si cred ca a mai cazut pe acolo... ! si in a 2 rand cand ma uit prin intrefie mai sunt mici impuritati !... se poate curatza in vre-un fel ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines