Guest faithless Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 mi`am terminat subwooferul (care e mai mult tub de bas da' e paralelipipedic) cu un ydd lpp si acum vreau sa imi fac un amplificator cam de 1 ori 30-60 wam acasa un transformator scrie Automatica pe el,are 2-3 kg dupa "ochi" asa si scoate 12 v si 24are o siguranta de 1 A, una de 2A si una de 4A ce ziceti,merge sa alimentez statia de la el?daca da,in afara de integrat si condensator (care apropo de cat era ? )ce componente trebuie sa mai cumpar?in afara de potentiometru ca nu ii pun,si de cutie care daca o las deschisa mai trebuie radiator? va rog sa ma ajutati..nu am mai facut statii pana acum :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: a..si exista cumva si module ce merg la 24v? ca poate mai castig ceva putere ca la 12v nu prea se gaseste mare lucru :(edit: ma gandesc la un tda7294 alimentat la 24v..si mai aflai ca trafu meu e adaptor cica..scoate curent continuudeci ce tre sa mai cumpar!??!mai am o intrebare ! si nu are rost sa deschid alt threadincinta mea ar avea cam 30 litrii volum interiorpe pereti am pus burete de 2 cm ..sincer nu stiu de cece ziceti..sa il scot sa mai castig ceva volum sau sa il las?2 tuburi de 5 cm diametru si 6 cm lungime sunt bune ? :prayer: :prayer:ca dadui search si asa a facut cineva la incinte cu ydd lpp..dar mi se par cam scurte ! :prayer: Link to comment
Guest darkangelbv Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Deci: 1. "tub de bas" =subwoofer 2. condensatorul ala despre care vorbesti este condensatorul de filtraj al sursei, care este bine sa-l pui cat mai mare. 3. Radiator trebuie sa pui obligatoriu... pt ca altfel se "prajeste" 4. puterea amplifului depinde de tensiunea de alimentare si de curentul pe care il poate livra sursa (transformatorul) Daca vrei sa vb pe YM: yrronman_2004 Link to comment
Guest faithless Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 asta e traful si asta vreau sa pun pe el ( acum ) Modul amplificator audio mono. Putere 20W. Ualim:12Vcc. Dim:72x37mm. se poate sau nu ? sa nu`l cumpar degeaba si ce sa mai cumpar..cineva imi zise de punte redresoare,preamplificator,radiator altceva? :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment
Recommended Posts