Guest me_gaton Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Salutare,am venit si eu cu o ideevreau sa imi cumpar pexiglas gros de vreo 5 mm ca sa imi fac 5 sateliti transparenti,sateliti nu sunt f mari sunt mici cu difuzoare de 10cm avand 3(2x10cm+un tweeter mai micut) cine ma ajuta sa cumpar si de unde...am inteles ca e foaie mare..si costa ceva bani...ceva la genul 2 mil,sau sa ne strangem mai multi sa punem bani fiecare de cat are nevoie si luam o placa...sa vedem cum facem..care ma ajuta? Link to comment
Extasy2525 Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Ba...se posteaza la diverse..ce treaba are foaia ta cu DIY ??... (btw e fratimiu daia imi permit sa vb asa cu el) :P Link to comment
nicul Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 si cum lipesti plexi-ul, sau mai bine zis cu ce Link to comment
danb1974 Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Se cheama stiplex si cel putin in Tm pot sa cumpar cite bucati de ce dimensiune vreau, gata taiate. Da, e scump, am dat 10lei pe o bucata de cca 21x28cm, 3mm. Link to comment
dalu Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 si cum lipesti plexi-ul, sau mai bine zis cu ce Cu dicloretan :supz: :supz: Link to comment
Guest me_gaton Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 si prin bucuresti nu e?:( Link to comment
cr1stache Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Eu am vazut cu ceva timp in urma la bricostore in Ploiesti dar ar trebui sa aibe si la Buc Link to comment
Guest me_gaton Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 si cat costa la bricostore?:Ddaca stii pretul....ms oricum Link to comment
dalu Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 si prin bucuresti nu e?:( Ba da , vezi:http://www.plexirom.ro/index.html E posibil ca pretul sa fie mult mai mic, fiind la prima mana.Poate vand doar la coala mai mare , in acest caz va trebui sa te asociezi cu inca cineva. Ia legatura cu ei si spune-ne si noua ce ai rezolvat. :snakeman: :partyman: Link to comment
Guest luxeon3 Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Salutare,am venit si eu cu o ideevreau sa imi cumpar pexiglas gros de vreo 5 mm ca sa imi fac 5 sateliti transparenti,sateliti nu sunt f mari sunt mici cu difuzoare de 10cm avand 3(2x10cm+un tweeter mai micut) cine ma ajuta sa cumpar si de unde...am inteles ca e foaie mare..si costa ceva bani...ceva la genul 2 mil,sau sa ne strangem mai multi sa punem bani fiecare de cat are nevoie si luam o placa...sa vedem cum facem..care ma ajuta?daca zic de unde sa iei,pui si tu un led in ele?cauta monsmedius din Bucnu sunt sigur ca asa se scrie.am fost acolo.ma interesez daca nu gasesti. Link to comment
Guest me_gaton Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 pret pentru plexiglas incolor cu urmatoarele grosimi(la plexirom):5 mm grosime: 29.60â??/mp respectiv 185.07â??/ foaie (dimensiune foaie = 3050x2050mm)10 mm grosime: 59.15â??/mp respectiv 369.84â??/foaie (dim.foaie = 3050x2050mm)du-te sa te interesezi si tu ca poate e mai ieftin acolo Link to comment
Recommended Posts