Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

FOAIE DE PEXIGLAS...unde se gaseste?si cat costa???

Guest me_gaton

Recommended Posts

Guest me_gaton

Salutare,am venit si eu cu o ideevreau sa imi cumpar pexiglas gros de vreo 5 mm ca sa imi fac 5 sateliti transparenti,sateliti nu sunt f mari sunt mici cu difuzoare de 10cm avand 3(2x10cm+un tweeter mai micut) cine ma ajuta sa cumpar si de unde...am inteles ca e foaie mare..si costa ceva bani...ceva la genul 2 mil,sau sa ne strangem mai multi sa punem bani fiecare de cat are nevoie si luam o placa...sa vedem cum facem..care ma ajuta?:d

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dalu

2

• Extasy2525

1

• nicul

1

• west

1

Top Posters In This Topic

Se cheama stiplex si cel putin in Tm pot sa cumpar cite bucati de ce dimensiune vreau, gata taiate. Da, e scump, am dat 10lei pe o bucata de cca 21x28cm, 3mm.

Guest luxeon3

Salutare,am venit si eu cu o ideevreau sa imi cumpar pexiglas gros de vreo 5 mm ca sa imi fac 5 sateliti transparenti,sateliti nu sunt f mari sunt mici cu difuzoare de 10cm avand 3(2x10cm+un tweeter mai micut) cine ma ajuta sa cumpar si de unde...am inteles ca e foaie mare..si costa ceva bani...ceva la genul 2 mil,sau sa ne strangem mai multi sa punem bani fiecare de cat are nevoie si luam o placa...sa vedem cum facem..care ma ajuta?:d

daca zic de unde sa iei,pui si tu un led in ele?cauta monsmedius din Bucnu sunt sigur ca asa se scrie.am fost acolo.ma interesez daca nu gasesti.
Guest me_gaton

pret pentru plexiglas incolor cu urmatoarele grosimi(la plexirom):5 mm grosime: 29.60â??/mp respectiv 185.07â??/ foaie (dimensiune foaie = 3050x2050mm)10 mm grosime: 59.15â??/mp respectiv 369.84â??/foaie (dim.foaie = 3050x2050mm)du-te sa te interesezi si tu ca poate e mai ieftin acolo