Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KV-25R2A


Guest mihaium

Recommended Posts

Guest mihaium

Salutare tuturor. Va cer ajutorul deoarece nu reusesc sa "rezolv" acest aparat. Am primit aparatul de la un client si , dupa primele masuratori, am constatat ca are Tranzistorul Final S2055 ars. L-am inlocuit, am facut masuratorile la rece si totul parea o.k. Cand l-am pornit insa, am costatat ca tensiunea de alimentare care trebuia sa fie de 135V este de 148V iar tranzistorul final se incalzeste destul de repede. Am vrut sa reglez tensiunea dar sursa nu permite. Sursa fiind cu STR6654. Am controlat piesele si in special cele care fac controlul sursei (pinul 1 al integratului) dar totul este o.k. Are cineva vreo idee?Va multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Am controlat piesele si in special cele care fac controlul sursei (pinul 1 al integratului) dar totul este o.k. Are cineva vreo idee?

Tensiunea sursei poate creste si involuntar prin scaderea capacitatilor electroliticilor din primarul ei .Verifica-i pe toti si schimba-i .Alt motiv nu vad de ce a`r urca tensiunea asa mult (altul decat STR defect.)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines