Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator de semnal TV


Recommended Posts

:smt006 Salutare, prima data va spun de ce dispun si pe urma ce va cer:Am o amtena pentru programe TV (din aia cu transformator cu led si cu tensiune variabila, la inceput dai inet si pe urma mai tare pentru a prinde prigramele...) Aceasta prinde niste posturi dar cu "purici" (la bunicamea)Vas ultumi daca aveti ceva schema de amplificator de semnal pentru ea. Nu imi trebuie sa fie foarte mare (nici nu ma pricep cand vine vorba de amplificatoare TV) dar sa scap de "purici" si sa am sonor (si acesta baraie sau nu mere, depinde de vreme :smt005 )Sau daca imi explicati si mie cum sta treaba cu semnalu' ala ca eu nu-l intelegMultumesc :smt006 :prayer:

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

SAL. Cred ca dispui de o antena cu amplificator (o cutiutza neagra pe antena). Amplificatorul care-l are sunt de 2 tipuri in general. Poti merge la magazinul de unde ai cumparat-o si sa ceri un amplificator pt. ea cu factor de amplificare mai mare. Am avut si eu mai demult la tzara asa ceva si-ti zic ca trebuie sa cauti semnalul cu MUULTA rabdare. Inainte sa-ti schimbi amplificatorul incearca sa plasezi antena undeva mai sus sa nu aiba in fata pereti de casa sau copaci etc. Si de acolo incepi sa o invarti in toate directiile pana gasesti un semnal bun. Tensiunea la transformator trebuie sa fie de 12V in general se seteaza pe scala maxima.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines