Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, skype. poate era mai bine sa zic un telefon voip, dar deja suna prea complicat.Ideea ar fi sa nu mai stau legat de calculator prin intermediul firului de la casti. Bine ar fi sa-mi mearga placa de sunet independent de sunetul din casti.La keypad si la sonerie sa zic ca as putea renunta, ca pot sa formez din calc.Am vazut ceva pe internet gen adaptor usb-rj11, dar nu mi-am dat seama daca poate fi realizat artizanal.CEva idei?

• 2 weeks later...

o varianta ar fi sa-ti mai cumperi o placa de sunet (chiar si mai veke) , iar la ea sa legi un receptor de la un telefon defect.Cele doua fire de la microfon le legi la jack-ul pt microfon, celelate doua le legi la jack-ul Line Out.Si asa iti realizezi visul. :yawinkle: .Eventual montezi pe carcasa calculatorului un suprt pentru receptor. :smt003

• 1 year later...

am văzut de vânzare telefoane skype, pe usb, şi la 70 de lei!!!iar căştile bluetooth, în cazul în care n-ai deja pe placa de bază aşa ceva, pot fi foarte frumos conectate cu ajutorul unui adaptor usb-bluetooth... cu preţuri variind între 40 şi 150 de lei...(oricum, la numărul indecent de mare de conexiuni usb disponibile pe noile plăci de bază, devine tot mai evident că e singura soluţie mai la îndemână...)