Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

telefon usb. Cum?


Recommended Posts

As vrea sa-mi fac un telefon usb, are cineva vreo schema, documentatii, etc?

 

 

Blind: Mutat la componente, documentatie si scheme. Cand vei trece pe bune la partea de constructie, va fi mutat inapoi aici.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

da, skype. poate era mai bine sa zic un telefon voip, dar deja suna prea complicat.Ideea ar fi sa nu mai stau legat de calculator prin intermediul firului de la casti. Bine ar fi sa-mi mearga placa de sunet independent de sunetul din casti.La keypad si la sonerie sa zic ca as putea renunta, ca pot sa formez din calc.Am vazut ceva pe internet gen adaptor usb-rj11, dar nu mi-am dat seama daca poate fi realizat artizanal.CEva idei?

Link to comment
Share on other sites

poate mai bine un handsfree bluetooth ar fi mai indicat

da, dar cat costa smecheria aia pe care o ti dupa ureche? plus ca banuiesc ca mai trebuie si o interfata cu calculatorul, ca n-am laptopdeci nici o idee?
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

o varianta ar fi sa-ti mai cumperi o placa de sunet (chiar si mai veke) , iar la ea sa legi un receptor de la un telefon defect.Cele doua fire de la microfon le legi la jack-ul pt microfon, celelate doua le legi la jack-ul Line Out.Si asa iti realizezi visul. :yawinkle: .Eventual montezi pe carcasa calculatorului un suprt pentru receptor. :smt003

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

am văzut de vânzare telefoane skype, pe usb, şi la 70 de lei!!!iar căştile bluetooth, în cazul în care n-ai deja pe placa de bază aşa ceva, pot fi foarte frumos conectate cu ajutorul unui adaptor usb-bluetooth... cu preţuri variind între 40 şi 150 de lei...(oricum, la numărul indecent de mare de conexiuni usb disponibile pe noile plăci de bază, devine tot mai evident că e singura soluţie mai la îndemână...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines