Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tactile Transducers


Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pentru acasa si dat fiind faptul ca eu nu aud foarte bine ( hipoacuzie bilaterala ) sunt ok.Nu vreau ine stie ce Hi-Fi . Daca vreau Hi-Fi pun castile pe urechi , volum mai tare ca sa compensez pierderea de auz si gata. Gama de frecvente reprodusa de transductoare e suficient de ok pentru mine astfel incat sa devina inteligibila.Si in plus , este de efect !Daca me crezi , la calculator am cuplate Doar casti . Desi am boxe active de 35W. Pentru ce Hi-Fi daca tot nu percep bine mediile ? Asta cel putin imi da un boost de medii si taie capetele de banda . Eu am intrebat daca se gaseste in Romania asa ceva ? Pentru a le aduce din afara m-ar costa in jur de 198 $ perechea .

Link to comment

@Aygun@, daca le iei din Romania te vor costa mai mult datorita taxelor vamale si TVA-ului. Ai putea sa le asculti si sa iei decizia de achizitie in cunostinta de cauza si asta ar fi un avantaj. Eu ma gandesc ca aceste traductoare au sunetul influentat de materialul pe care le pui. Altfel suna lemnul, altfel suna sticla, s-ar putea sa-ti placa s-ar putea si fi dezamagit. Ca si tine dealtfel nici eu n-as da 200 de dolari fara sa-mi fie clar daca merita.

Link to comment

@maxente - stai linistit ca nu am luat-o astfel . Nu sunt genul ala de "razboinic" al internetului . :)Doar am expus puntul meu de vedere in ceea ce le priveste .@andreivlad1999 - Perfect de acord. Nu se merita sa dai 200$ pe acele transductoare. Eu unul as vrea sa gasesc pe cineva din state care sa le cumpere si sa le trimita el . Poate gasesc vreun amic mariner ce le poate achizitiona direct de la sursa.Multumesc amandoura pentru raspunsuri !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines