Kytan666 Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 am un aparat de suduat tevi Electrofusion control unit Polyfuse +, http://www.psshire.com/home/Products_40v.html cere un cod pentru accesarea setarilor. pe placa am un ARM STR710FZ2T6 si o memorie 25p16v6p, nu am observat alta memorie Am cum afla codul aparatului ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 A I N F urmat de A Quick Key. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eusebiu Angelescu Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 ce setari doriti sa schimbati?.....este folosit si pentru tevi de PEHD 100 sdr 17?PS: atentie ca el este "setat" din fabrica astfel incat la citire codului de bare a electrofitingului sa stie clar regimul timpilor de sudare (incalzire/racire). Pe de alta parte o setare dupa verificarea aparatului invalideaza acea verificare astfel incat tiparirea protocolului de sudare sa nu mai constituie o proba....N-am vazut aparatul acesta dar presupun ca nu poate fi diferit de ce exista pe piata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kytan666 Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 leoncris : ce face acea secventa mai exact ? aparatul nu este al meu, nu stiu ce setari vrea propietarul sa faca , aparatul are si port usb si inclusiv la conectare cere parola . ideea e sa pot afla acel cod sau reseta , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts