Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motherboard K7VT4A+


Guest fidel1959

Recommended Posts

Guest fidel1959

Salutare tuturor,Am un PC dotat cu placa de baza AsRock K7VT4A+ si in urma cu vreo luna cele 4 porturi USB din spate impreuna cu placa audio (on-board) au incetat brusc si fara motiv sa functioneze. Curios, 2 porturi USB de pe front panel merg fara probleme.Am constatat ca cele 4 porturi USB defecte nu primesc 5V pe pinul de alimentare. Am remarcat pe placa de baza ca deasupra socketului de procesor se afla 4 stabilizatoare de tensiune, 2 dintre ele avand 5 V la iesire in timp ce celelalte 2 nu scot nimic,banuiesc ca din cauza ca pare a exista un scurtcircuit la iesirea lor.Din acest punct nu pot merge mai departe fara o schema electrica a acestei placi de baza.Are cineva asa ceva ?Pe Net nu am gasit nimic, nici la site-ul oficial la celor de la AsRock, exceptand desigur User Manual care insa nu ma ajuta deloc.Merci in avans !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply
Guest fidel1959

Nu cred sa fie o problema de stabilizatoare deoarece e un scurtcircuit clar laiesirea lor masurat cu voltmetrul si daca nu vad ce alimenteaza acele 2 stabilizatoaremi-e imposibil sa localizez acel scurtcircuit.Pe site-ul celor de la AsRock nu se gaseste decat user manual, ceea ce nu ma ajuta deloc.In Device Manager totul arata OK atat pt partea audio cat si pt porturile USB.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines