Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transport semnal video


Guest lucian_v

Recommended Posts

Guest lucian_v

Am montat acasa 4 camere video de supraveghere, cu cablu. De la camera pana la calc sunt pana in 30 de metri. Am folosit cablu ecranat de la vitacom, 2 bucati de 15 m legate intre ele. Se pierde foarte mult semnal, se vede prost .....sunt sigur ca e din cauza ca am legat cablurile alea intre ele.....As vrea o solutie daca se poate (folosind aceleasi cabluri ca le-am cumparat deja.....) ca sa nu mai pierd semnal ...sau sa pierd mai putin...se poate pune ceva unde le -am impreunat ?....va multumesc

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lucian_v

nu, cablu rca-rca , negru cu un fir prin mijloc si lita pe langa firul ala....cred ca stii la ce ma refer...este exact acelasi tip de cablu cu care au venit camerele...doar ca alea au 2 m.

Link to comment

Incearca cu o bucata de 30 de metri de RG58. Nu mai fa improvizatii cu cabluri legate intre ele ca o sa ai numai neplaceri. eu am reusit prin cablu de ala sa am imagine foarte buna de pe tv-out-ul unei placi video asus pe un televizor samsung. Eventual daca nu iti merge ok fa un amplificator simplu cu unu sau 2 tranzistoare 2 potentiometre, pune si pe intrare si pe iesire si vezi cum merge.

Link to comment
Guest lucian_v

am cumparat cablu rg59 parca, am dat 30.000 pe metru. o sa incerc cu asta. referitor la acele amplificatoare imi poti da o schema simpla sau si mai bine ar fi daca gasesc gata facute....multumesc frumos din nou.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines