Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

o intrebare despre seria IPA


Recommended Posts

As vrea sa stiu unde se situeaza nivelul tehnic al montajelor IPA 400,800,1000.Cu alte cuvinte as vrea sa stiu daca ar fi inplementate aceste monaje intr-un amplificator de fabrica cu protecti etc.,ar putea concura cu amplifurile pro disponibile pe piata romaneasca.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eu am intrebat asta deorace sar putea pe viitor sa incerc producrerea pe scara larga de aeemenea amplificatoare in regim industrial profesional facute.Si ma gandeam ca s-ar putea obtine niste amplificatoare profesionale la un pret acesibil.Momentan mai testez piata sa vad ce iese.Apoi ma gandeam sa produc un prototip pe care sa il prezint potentialilor cumparatori(daca vor exista :rolleyes: ),dar eu cred ca vor exista daca se va prezenta un produs mult mai ieftin ca cele concurente si la performante asemanatoare.

Link to comment

Sunt deschis la orice colaborare atata timp cat va iesi profitabila pt amandoi.Cand(si daca) voi demara actiunea voi contacata mai multe persoane producatoare de kit-uri sau distribuitori de componente si o sa incerc sa fac un lucru de calitate maxima.Fara piese dubioase sau alte chesti.Eu cred ca in romania lumea va incepe sa caute incet incet calitate,si atunci toata luma va avea de castigat.Atat producatori cat si cumparatori.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines