Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Pai numele pozei vad ca este pistol cu electrosocuri, habar n-am cum sunt realizate ca n-am simtit nevoia sa experimentez, dar judecand dupa schema, inductanta foarte mare acumuleaza energie foarte mare si o elibereaza in traf care apoi la intreruperea alimentarii descarca inversa in consumator, adica victima...

Sau cel putin asa cred... :nas:

Pai si mie mi s-a parut o valoare poate exagerata de 10kH dar am zis ca na... o fi facuta pe un miez cu permeabilitate mai mare, ca o fi facuta cu sarma foarte subtire ( deci multe spire, foarte multe )... in fine, am zis deja, habar n-am cum arata pistoalele cu electrosocuri ca nu ma intereseaza catusi de putin subiectul, mi-am dat si eu cu parerea la ce am vazut in schema. :nas:

Schema e o glumă, ar trebui să lucreze în impulsuri, sau trenuri de impulsuri, ori cu un simplu comutator nu se poate face aşa ceva, decît poate un impuls o dată, pauză, altul, între timp agresorul îl bate bine, din ce în ce mai nervos.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines