Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
calinmarius

Ajutor depanare tv seg 37 cm

Recommended Posts

Buna ziua,pentru inceput ceva inf despre mine: Ma ocup de service la masinile de spalat, frigidere, inclusiv repararea placilor electrice. Deci am ceva idee despre electronica, principiu functionare piese..... Problema este ca la un tv seg premium , (proprietate) sasiu 11AK36, mi-a aparut :O line orizontala, de aprox. 5mm grosime, aproape pe tot ecranul... mai raman 2,3 cm in fiecare parte a a ecranului,In acelsi timp nici ledul de nu mai trece de pe rosu pe verde, ci se stinge de tot atunci cand pornesti tv-ul. Cu tv oprit este pe rosutv are sunet pe programe.Nu am apucat sa ma uit in tv... m-am documentat un pic pe net.din cate mi-am dat seama... asta daca nu gresesc... defectul ar fi la baleajul vertical...probabil pe la integratul TDA 8174...Rugamintea mea este ... daca cineva (mut mai experimentat in depanarea tv-urilor) ma poate ajuta cu mai multe informatii... ce trebuie sa verific?, tensiuni..?... ce ar putea avea???Va multumesc anticipat.Rog modaratorii ...sa ma scuze daca nu am postat corect si sa mute theatul unde trebuie.inca odata multumiri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Servus,problema pare a fi de BV vezi condensatorii de pe alimentarea ci cadre,gasesti mai multe informatii la Depanari Radio-tv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.